ΔΙΕΘΝΗ

Τα κατά φαντασία κατορθώματα της ΜΙΤ στην Ελλάδα

Τα κατά φαντασία κατορθώματα της ΜΙΤ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το σήριαλ Teskilat (Υπηρεσία=MIT) που προβάλλεται στο τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT1 παρουσιάζει τη δράση της τουρκικής MIT. Σε πρόσφατο επεισόδιο, δύο πράκτορες της MIT παρουσιάζονται να δρουν στην Ελλάδα και φυγαδεύουν κάποιον από την Ελλάδα προς την Τουρκία. Το αυτοκίνητο τους χαλάει κάπου κοντά στην Κατερίνη και κρύβονται σε ένα “τουρκικό”, όπως το ονομάζουν, χωριό εκεί.

Στο χωριό αναζητούν τον “ιμάμη του χωριού”, ο οποίος κάνει τα πάντα και τους βοηθά. Ο Έλληνας αστυνομικός διοικητής προβάλλεται ως ένας ηλίθιος, άσχημος, σκληρός και άκαρδος άνθρωπος που καταπιέζει τους μουσουλμάνους. Ο πρωταγωνιστής και επικεφαλής πράκτορας της MIT δέρνει τους Έλληνες αστυνομικούς, που για να τον συλλάβουν σκοτώνουν μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που νωρίτερα είχε βοηθήσει τους Τούρκους, επειδή πίστευε στην ελληνοτουρκική φιλία.

Οι Τούρκοι όμως προχώρησαν την προπαγάνδα σε νέο επίπεδο, ανώτερο αυτού του Γκέμπελς σε επόμενο επεισόδιο του ίδιου σήριαλ. Σε επόμενο επεισόδιο ο “υπεράνθρωπος” πράκτορας της MIT διαφεύγει από την Ελλάδα με ένα ψεκαστικό αεροπλάνο. Και ενώ πετά μεταξύ Λήμνου και Ίμβρου επικοινωνεί μαζί τους η πολεμική αεροπορία της Ελλάδας που τον καλεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λήμνου.

Ακολούθως η πράκτορας της MIT που συνοδεύει τον “υπεράνθρωπο” ενημερώνει τον διοικητή της πως ελληνικά μαχητικά τους ακολουθούν και εκείνος δίνει εντολή να συνεχίσουν προς την Ίμβρο. Και εκεί πάνω στη δύσκολη στιγμή των πρακτόρων της MIT φτάνουν τα τουρκικά F-16 τα οποία τρέπουν, υποτίθεται, σε φυγή τους Έλληνες πιλότους. Αυτά τα καταπληκτικά απολαμβάνει το τουρκικό κοινό, όπως αναφέρουν τα Tουρκικά Νέα.

Φανατισμός στα σχολεία

Την ίδια ώρα όλο αυτό το δηλητήριο της προπαγάνδας δεν μπορεί παρά να ποτίζει την τουρκική κοινωνία μέχρι το κόκκαλο. Τo παρακάτω βίντεο δείχνει τα αποτελέσματα σε σχολιαρόπαιδα, δείχνει παιδιά σχολείου να λένε το ίδιο ισλαμοφαστιστικό εμβατήριο που λένε και οι στρατιώτες, το “Μεχμετσίκ”. Ιδού ένα απόσπασμα στα ελληνικά:

«Ο στρατός μας είναι το σπίτι του προφήτη, η θεϊκή δικαιοσύνη είναι η επιθυμία μας, όλος ο ισλαμικός κόσμος είναι πατρίδα μας, η κόκκινη σημαία λατρεύει να ανεμίζει. Όλοι οι στρατιώτες μας είναι “πιστοί”, είθε ο Αλλάχ να μας χαρίσει νέα νίκη. Ρωτάμε τον “Μεχμετσίκ” (οι Τούρκοι στρατιώτες), “προς τα που εκστρατεύεις;”, απαντά προς τη Xρυσή Μηλιά (Βιέννη)»

  Ένταλμα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Πούτιν – Τι λέει η Μόσχα

»Εκεί που ο Μεχμέτ γδέρνει, εκεί που ο πυκνός μαύρος καπνός καλύπτει τον ορίζοντα. Εκεί που οι “άτιμοι” ψάχνουν μέρος να κρυφτούν, εκεί που οι γενναίοι (οι Τούρκοι) είναι πρόθυμοι να γίνουν μάρτυρες, δεν υπάρχει άλλο έθνος στον κόσμο σαν κι αυτό, κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω αυτό τον ήλιο…»

Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να υπάρξει η όποια συνεννόηση με έναν λαό που μαθαίνει τα παιδιά του να σκέπτονται έτσι; Με ένα κράτος που “εκπαιδεύει” τους πολίτες του, κάθε ηλικίας, να βλέπει τους γύρω σαν εχθρούς και υποψήφια θύματα νέα κατάκτησης, μπορεί να υπάρχει άλλο τι πέραν της δυναμικής αντιμετώπισης; Εκτός κι αν κάποιοι Έλληνες είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την επιμόρφωση των απέναντι.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι