ΣΧΟΛΙΟ

Με θράσος χιλίων πιθήκων ο Κυριάκος στην Βουλή

Με θράσος χιλίων πιθήκων ο Κυριάκος στην Βουλή, Σταύρος Λυγερός

Ο Σταύρος Λυγερός σχολιάζει την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Βουλή.

Το SLpress.gr σε συνεργασία με το Cognosco Team παρουσιάζουν το ΕΝ ΘΕΡΜΩ για καυτά θέματα της επικαιρότητας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια

Δεν καταντήσαμε εδώ τωρα, αλλα απο την εποχή Παπαδημου και δευτερου μνημονιου, που τα συστημικα κόμματα που στηριξαν την παραμονη στο ευρώ το έκαναν ΔΙΑΙΡΏΝΤΑΣ τους Έλληνες ταΐζοντας με μισο καροτο μια μεγαλη μεριδα του λαού και αφαιροντας ολόκληρο το καροτο από μίαν άλλη, και αυτό οχι για το καλό… Διαβάστε περισσότερα »

1
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx