ΣΧΟΛΙΟ

Το σχέδιο Τραμπ ή κάθε αύριο και χειρότερα για την Ουκρανία!

Το σχέδιο Τραμπ ή κάθε αύριο και χειρότερα για την Ουκρανία! Σταύρος Λυγερός

Ο Σταύρος Λυγερός για το σχέδιο Τραμπ και τις εξελίξεις στο Ουκρανικό.

Το SLpress.gr σε συνεργασία με το Cognosco Team παρουσιάζουν το ΕΝ ΘΕΡΜΩ για καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

3 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια

Σωστές οι παρατηρήσεις και οι επισημάνσεις με επιφύλαξη όμως για τη τελευταία περί του φαντασιακού κόσμου των Ευρωπαίων ηγετών. Δεν νομίζω ότι δεν αντιλαμβάνονται τη κατάσταση γιατί τότε θα επρόκειτο περί ανοήτων. Απλώς μια ειρήνευση τους χαλά εν πολλοις το αφήγημα περίτων βαρβάρων Ρώσων και συνακόλουθα τη φρενίτιδα για τους… Διαβάστε περισσότερα »

Πραγματικά λυπάμαι τους Ουκρανούς. Με την έννοια της συμπάθειας στον πόνο τους. Αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί να αισθάνεται ένας λαός που βλέπει την χώρα του να χάνει ένα πόλεμο και να καταστρέφεται και μαζί να δέχεται πλήγμα στην εθνική του υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Σαν Έλληνες έχουμε νιώσει αυτόν τον πόνο στο… Διαβάστε περισσότερα »

3
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx