Ανοιχτή εκδήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη στο “Ble Azure” στην παραλία Αλίμου

Ανοιχτή εκδήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη στο "Ble Azure" στην παραλία Αλίμου.

Το «Συμβόλαιο για την Αλλαγή» και τα 11 άρθρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, συζητά με τους πολίτες το “Συμβόλαιο για την Αλλαγή”, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε μια ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 20:00 στο “Ble Azure” (Λεωφ. Ποσειδώνος 70) στην παραλία Αλίμου.

Θέμα της ανοιχτής εκδήλωσης είναι το «Συμβόλαιο για την Αλλαγή» με τις 11 δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ένα Συμβόλαιο Δικαιοσύνης και Σταθερότητας με αποτελεσματικές απαντήσεις στα κρίσιμα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Στις 21 Μαΐου το Συμβόλαιο Αλλαγής θα γίνει συμβόλαιο νίκης με #ΔικαιοσύνηΠαντού


Ο Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος, μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συντονιστής Τομέα της Κ.Ε. για τη Δικαιοσύνη και υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών, που περιλαμβάνει τους δήμους: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι