Διεθνής διάκριση για την COSMOTE TV με 2 βραβεία στα Global Entertainment Marketing Awards (GEMA)    

Διεθνής διάκριση για την COSMOTE TV με 2 βραβεία στα Global Entertainment Marketing Awards (GEMA)    

  • 1 χρυσό και 1 αργυρό βραβείο για το trailer του pop-up καναλιού COSMOTE CINEMA OSCARS 2023 

Δύο σπουδαίες διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE TV στην τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών βραβείων GEMA (Global Entertainment Marketing Awards), η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος στο Άμστερνταμ. Ειδικότερα, η COSMOTE TV κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Sound Desing” και το αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Editing” για το feelgood trailer του pop-up καναλιού COSMOTE CINEMA OSCARS, επιβεβαιώνοντας τη διεθνούς επιπέδου ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν την προώθηση του περιεχομένου της. 

 H COSMOTE TV απέσπασε τα 2 βραβεία για το trailer του 2023, το οποίο προωθούσε το popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS. Το κανάλι αποτελεί εδώ και 7 χρόνια τον απόλυτο προορισμό των OSCARS, προβάλλοντας δεκάδες ταινίες που έχουν αποσπάσει ή προταθεί για χρυσό αγαλματίδιο, καθώς και την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων.  

 Τα GEM Awards (πρώην Promax Awards) αποτελούν τα κορυφαία βραβεία στο είδος τους και διοργανώνονται κάθε χρόνο με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων καμπανιών στο χώρο του entertainment marketing. Η COSMOTE TV κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα studios. Στην κατηγορία “Sound Design”, όπου απέσπασε χρυσό βραβείο, είχαν προκριθεί ως φιναλίστ οι PARAMOUNT, NETFLIX, SKY CREATIVE, AMC. Στην κατηγορία “Editing” διακρίθηκε με αργυρό βραβείο ανάμεσα σε SONY PICTURES, PLAY MEDIA, AMC, TV 2 DENMARK και PARAMOUNT, η οπαία κατέκτησε και το χρυσό.  

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι