Εκδήλωση-συζήτηση: “Εθνικό είναι το αληθινό”

Εκδήλωση-συζήτηση: "Εθνικό είναι το αληθινό"

Τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να λείπουν από την προεκλογική συζήτηση, όχι για να γίνουν αντικείμενο διαμάχης, αλλά αντικείμενο ψύχραιμου διαλόγου. Σε αναζήτηση της αλήθειας για τους διεθνείς συσχετισμούς, την τουρκική απειλή, την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων, την αμυντική πολιτική. Γιατί εθνικό είναι το αληθινό.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καμπάς, επίτιμος Α/ΓΕΣ, ο Κοσμάς Χρηστίδης, επίτιμος Α/ΓΕΝ και ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα Αθήνας, επιχειρούν να φωτίσουν υπεύθυνα αυτά τα ευαίσθητα θέματα σε μια δημόσια συζήτηση που διοργανώνει το “militaire.gr” και συντονίζει ο Πάρις Καρβουνόπουλος την Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στην “Ελληνοαμερικανική Ένωση”, Μασσαλίας 22 στον 8ο όροφο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι