H LG παρουσίασε τις νέες λύσεις HVAC στην AHR EXPO

H LG παρουσίασε τις νέες λύσεις HVAC στην AHR EXPO

Έμφαση της εταιρείας στις βιώσιμες λύσεις, στην ηλεκτροδότηση ολόκληρου του σπιτιού και στις επαγγελματικές καινοτομίες στην μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου HVAC στον κόσμο.

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τις νέες λύσεις  θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) στην έκθεση AHR Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου. Οι ενεργειακά  αποδοτικές σειρές οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων HVAC της LG που παρουσιάστηκαν στη φετινή διοργάνωση προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και καταδεικνύουν τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Στο περίπτερο του τμήματος Air Solution, η LG παρουσίασε αρκετές από τις πρωτοποριακές HVAC λύσεις της. Σε αυτές περιλαμβάνονται η αντλία θερμότητας αέρα-νερού R32 και η αντλία θερμότητας Multi F, σχεδιασμένες για οικιακή χρήση,
καθώς και τo νέo σύστημα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF) Multi V™ i για επαγγελματική χρήση.

Οι επισκέπτες της Home Electrification Solutions Zone είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αντλία θερμότητας αέρα-νερού R32 της LG, η οποία χρησιμοποιεί το ψυκτικό μέσο R32, που έχει χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP). Ανταποκρινόμενο στα πιο σύγχρονα πρότυπα ψυκτικών μέσων 1 , το R32 συμβάλλει στη δυνατότητα της συσκευής να παρέχει αξιόπιστη απόδοση θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η ζώνη διέθετε επίσης το κομψό κλιματιστικό ARTCOOL™ Gallery. Το διακριτικό ARTCOOL Gallery, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη CES 2023,διαθέτει τον υπερσύγχρονο συμπιεστή DUAL InverterCompressor™ της εταιρείας και έμμεση ροή 3 κατευθύνσεων.

Επιπλέον, η Home Electrification Zone ανέδειξε την τεχνογνωσία της LG στο σχεδιασμό εξειδικευμένων συστημάτων HVAC με τη χρήση ευέλικτων λύσεων όπως η αντλία θερμότητας Multi F. Συμβατή με διάφορες εσωτερικές μονάδες και κατάλληλη
για προσαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα κτιρίων, η Multi F εξασφαλίζει ένα άνετο εσωτερικό περιβάλλον, ακόμη και σε ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Η μονάδα Water heater Inverter για ζεστό νερό, που συνδυάζεται με τις αντλίες θερμότητας LG, αποτελεί μια ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με έναν συμβατικό θερμοσίφωνα που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή φυσικό αέριο. 2Μπορεί να θερμάνει έως και 300 λίτρα νερού κάθε φορά, εξασφαλίζοντας μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού και σταθερή απόδοση. Το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης νερού της LG συμβάλλει επίσης στην άνεση του χρήστη, προσφέροντας εύκολο
απομακρυσμένο έλεγχο και πρακτικές ειδοποιήσεις συντήρησης μέσω της εφαρμογής ThinQ™.

Η αντλία θερμότητας πολλαπλών θέσεων της εταιρείας παρέχει στους ιδιοκτήτες ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και άνεσης, ακόμη και σε περιοχές με ψυχρό κλίμα. Πρόκειται για μια λύση που προσφέρει βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας όλο το χρόνο, ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα, και μπορεί να διαμορφωθεί για κάθετη ανοδική, καθοδική ή οριζόντια εγκατάσταση (είτε αριστερά είτε δεξιά), εντασσόμενη άψογα στην υπάρχουσα διάταξη του σπιτιού.

Στην Commercial Zone, η LG παρουσίασε τη νέα της λύση Multi V™ i VRF, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε επαγγελματικά κτίρια μεσαίου και υψηλού επιπέδου. Εξοπλισμένο με τον ιδιαίτερα εξελιγμένο κινητήρα AI της LG, το νέο Multi V i αναλύει τα δεδομένα λειτουργίας για να βελτιώσει την άνεση, να εξοικονομήσει ενέργεια και να παρέχει έξυπνες λειτουργίες διάγνωσης.

Δίπλα στο περίπτερο Air Solution, το περίπτερο Component Solutions ανέδειξε τη σταθερή δέσμευση της LG για βιωσιμότητα και ενεργειακή απόδοση. Μεταξύ των βασικών εξαρτημάτων που παρουσιάστηκαν εκεί ήταν οι νέοι οικιακοί συμπιεστές της εταιρείας με ψυκτικά μέσα χαμηλού GWP, οι οποίοι συμμορφώνονται ήδη με τους νέους κανονισμούς των ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση ψυκτικών μέσων.

Στο περίπτερο Παρουσιάστηκαν επίσης οι συμπιεστές scroll της LG για την επαγγελματική αγορά και η τελευταία σειρά μοτέρ ανεμιστήρων HVAC της εταιρείας. Οι πρωτοποριακές μας λύσεις HVAC στην AHR Expo 2024 απέδειξαν ότι η LG διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια πορεία προς τον &quot εξηλεκτρισμό quot και στην προτεραιότητα της βιωσιμότητας στο σχεδιασμό HVAC&quot, δήλωσε ο James Lee,επικεφαλής της μονάδας Air Solution της LG Electronics Home Appliance & AirSolution Company. &quot Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ενεργειακά αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις HVAC που θα εδραιώσουν περαιτέρω την ισχυρή μας θέση στην παγκόσμια αγορά κλιματισμού και θα υποστηρίξουν την παγκόσμια στρατηγική της LG ως παρόχου έξυπνων οικιακών λύσεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι