Η ελίν παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της για τη ναυτιλία στην έκθεση Posidonia 2024 

 Η ελίν παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της για τη ναυτιλία στην έκθεση Posidonia 2024 

Η ελίν συμμετείχε και φέτος στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2024» παρουσιάζοντας τις προηγμένες λύσεις της για τον κλάδο της ναυτιλίας. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Athens Metropolitan Expo, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου και ως μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτεςαπό την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στο περίπτερο της ελίν, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της ποντοπόρου ναυτιλίας. Τα προϊόντα αυτά, σε συνδυασμό με την άμεσηκαι άριστη εξυπηρέτηση και 24ωρη τεχνική υποστήριξη που παρέχει η ελίν,ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου και πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρία στα 70 χρόνια λειτουργίας της.  

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πολύχρονη εμπειρία και ακλόνητη δέσμευση για ποιοτική υπεροχή, ηελίνστηρίζειτην ποντοπόρο ναυτιλία, επεκτείνοντας διαρκώς το δίκτυό της και εκτός συνόρων, διαθέτοντας λιπαντικά ναυτιλίας σε περισσότερα από 300 λιμάνια παγκοσμίως. 

 Σχετικά με την ελίν: 

Η ελίν είναι ένας Ολοκληρωμένος Όμιλος Ενέργειας ο οποίος δραστηριοποιείται στην ελληνική και διεθνή αγορά από το 1954. Μέσα σε αυτά τα 70 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, η εταιρία δεν έχει σταματήσει ποτέ να κινείται μπροστά και να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων της, με στόχο τη διαρκή προσαρμογή της στο μεταβαλλόμενο ενεργειακό περιβάλλον.  

Σήμερα, έχει καταφέρει να καταστεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ενεργειακής αγοράς, ενώ αποτελεί την 1η ελληνική εταιρεία του κλάδου σε εξαγωγές, με δραστηριοποίηση σε 45 χώρες σε 5 ηπείρους.  

Παράλληλα, διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων, τα οποία μετατρέπει σταδιακά σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, με την προσθήκη ηλεκτρικών φορτιστών και σταθμών LNGCNG, στην ηπειρωτική αλλά και τη νησιωτική χώρα. Ηγετική θέση κατέχει επίσης τόσο στη διάθεση καυσίμων και λιπαντικών στις βιομηχανικές μονάδες, όσο και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, με διακριτή παρουσία στις μεγαλύτερες μαρίνες της Ελλάδος. 

Από το 2019, η εταιρία δραστηριοποιείται και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, με τα εμπορικά σήματα “electricon” και “aerion”, προσφέροντας αξιόπιστες και ανταγωνιστικές ενεργειακές λύσεις σε χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις.  

Συνεχίζοντας με συνέπεια τον ενεργειακό της μετασχηματισμό, το 2023η ελίν έκανε το πρώτο βήμα στην είσοδό της στις ΑΠΕ, ολοκληρώνοντας τρία φωτοβολταϊκά πάρκα στον Ασπρόπυργο και στον Βόλο.  

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι