Η ελίν στηρίζει το ταξίδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Η ελίν στηρίζει το ταξίδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

 Η ελίν τιμά για τέταρτη συνεχή φορά, το Ολυμπιακό ιδεώδες ως υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν σε λίγους μήνες στο Παρίσι.  

Παράλληλα, θα στηρίξει και την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας καύσιμα στα οχήματα της ΕΟΕ καθ’ όλη τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας επί ελληνικού εδάφους. Το σύμβολο του Ολυμπισμού θα διανύσει στην χώρα μας πάνω από 5.000 χιλιόμετρα, περνώντας από 41 Δήμους της επικράτειας και καταλήγοντας στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα γίνει η τελετή παράδοσης.  

Η εταιρία αποτελεί μακροχρόνιο Υποστηρικτή της ΕΟΕ, συμβάλλοντας, από το 2008, στην προετοιμασία της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ από το 2022 συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή», συνεργαζόμενη με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου.  

Η ελίν συνεχίζει σταθερά να δίνει ώθησηστον ελληνικό αθλητισμό, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην ανάδειξη θετικών προτύπων για τη νέα γενιά. 

Σχετικά με την ελίν: 

Η ελίν είναι ένας Ολοκληρωμένος Όμιλος Ενέργειας ο οποίος δραστηριοποιείται στην ελληνική και διεθνή αγορά από το 1954. Μέσα σε αυτά τα 70 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, η εταιρία δεν έχει σταματήσει ποτέ να κινείται μπροστά και να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων της, με στόχο τη διαρκή προσαρμογή της στο μεταβαλλόμενο ενεργειακό περιβάλλον.  

Σήμερα, έχει καταφέρει να καταστεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ενεργειακής αγοράς, με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών της το 2022 να ξεπερνά τα €3.7 εκατ., ενώ αποτελεί την 1η ελληνική εταιρεία του κλάδου σε εξαγωγές, με δραστηριοποίηση σε 45 χώρες σε 5 ηπείρους. 

Παράλληλα, διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων, τα οποία μετατρέπει σταδιακά σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, με την προσθήκη ηλεκτρικών φορτιστών και σταθμών LNGCNG, στην ηπειρωτική αλλά και τη νησιωτική χώρα. Ηγετική θέση κατέχει επίσης τόσο στη διάθεση καυσίμων και λιπαντικών στις βιομηχανικές μονάδες, όσο και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, με διακριτή παρουσία στις μεγαλύτερες μαρίνες της Ελλάδος. 

Από το 2019, η εταιρία δραστηριοποιείται και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, με τα εμπορικά σήματα “electricon” και “aerion”, προσφέρονταςαξιόπιστες και ανταγωνιστικές ενεργειακές λύσεις σε χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις.  

Συνεχίζοντας με συνέπεια τον ενεργειακό τηςματασχηματισμό, το 2023η ελίν έκανε το πρώτο βήμα στην είσοδό της στις ΑΠΕ, ολοκληρώνοντας τρία φωτοβολταϊκά πάρκα στον Ασπρόπυργο και στον Βόλο.  

Περισσότερες πληροφορίες για την ελίν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.elin.gr 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι