Η Πειραιώς στηρίζει την Ελληνική Κτηνοτροφία 

Η Πειραιώς στηρίζει την Ελληνική Κτηνοτροφία 

Η Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη σημασία της κτηνοτροφίας για την ελληνική οικονομία, παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη τόσο μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, όσο και μέσω πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τομέας. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς προσφέρει στους κτηνοτρόφους το προϊόν «Αγροκίνηση», ώστε να προμηθευτούν τις αναγκαίες ζωοτροφές τους, αυτή την περίοδο, με χαμηλό κόστος (αγορά στο χωράφι). 

Ειδικότερα, χρηματοδοτεί με ποσά έως €50.000 και με αποπληρωμή έως 5 έτη την κάλυψη εποχιακών ή τακτικών αναγκών, καθώς και την αποθεματοποίηση εισροών με σκοπό την προστασία από απότομες διακυμάνσεις τιμών. 

Παράλληλα, η Πειραιώς θα εξετάσει κατά προτεραιότητα τα σχετικά αιτήματα χρηματοδότησης, κατά τους θερινούς μήνες. 

Η νέα πρωτοβουλία της Πειραιώς εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι