Η THEON και η SUNROCK προμηθεύουν το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών με όργανα νυχτερινής όρασης ARGUS

Η THEON και η SUNROCK προμηθεύουν το  Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών  με όργανα νυχτερινής όρασης ARGUS

Τετραετής συμφωνία-πλαίσιο για την προμήθεια των ARGUS και ARGUS PANOPTES της THEON SENSORS υπογράφτηκε από το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών και τη SUNROCK, συνεργάτιδα-εταιρία της THEON στη Γαλλία. Μέσω αυτής της πρόσφατα υπογραφείσας συμφωνίας, η Γαλλική Εθνική Αστυνομία, η Γαλλική Εθνική Χωροφυλακή, τα Γαλλικά Τελωνεία και η Διεύθυνση Ασφάλειας και Αμυντικής Συνεργασίας μπορούν να προμηθευτούν έως και 8.500 συστήματα νυχτερινής όρασης.

Η συμφωνία αυτή έρχεται, για να εξοπλίσει τις μονάδες της Γαλλικής Αστυνομίας με σύγχρονες δυνατότητες νυχτερινής όρασης, λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η THEON μπορεί να προμηθεύσει συστήματα σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους παράδοσης, διαθέτοντας την κατάλληλη παραγωγική ικανότητα και αλυσίδα εφοδιασμού που της επιτρέπουν να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις, επιτυγχάνοντας παράλληλα οικονομίες κλίμακος, αλλά και την ταχύτερη αντίδραση στις απαιτήσεις της αγοράς από οποιονδήποτε άλλον στον κλάδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αυτή τη σύμβαση, η THEON μαζί με τη SUNROCK είχαν ήδη προμηθεύσει εκατοντάδες όργανα νυχτερινής όρασης ARGUS και λοιπό εξοπλισμό νυχτερινής όρασης στη Γαλλική Εθνική Χωροφυλακή, την Εθνική Αστυνομία, τις Τελωνειακές Μονάδες, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας προστασίας της Γαλλικής Προεδρίας.

Ο Philippe Mennicken, Business Development Director της THEON, σχολίασε: “Μετά από χρόνια εκτεταμένων δοκιμών και αξιολογήσεων από απαιτητικές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Γαλλία, η Σουηδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Δανία, η Ολλανδία, ο Καναδάς κ.λπ., το ARGUS της THEON είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις συστήματα νυχτερινής όρασης πολλαπλών χρήσεων στην αγορά. Περισσότερα από 75.000 συστήματα ARGUS έχουν παραδοθεί σε Ένοπλες Δυνάμεις και Δυνάμεις Ασφαλείας σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι παγκόσμιες εξαγωγές, και τώρα η νέα συμφωνία-πλαίσιο με το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών, είναι ενδεικτικές της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει στις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου. Η THEON είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των οργάνων νυχτερινής όρασης για τις Ένοπλες Δυνάμεις ανά τον κόσμο. Με αυτή τη νέα συμφωνία, η εταιρία ενισχύει τη θέση της και στις Δυνάμεις της Αστυνομίας σε όλο τον κόσμο”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι