Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy S24 Series σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy S24 Series σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Δώρο οι τόκοι για αγορά χωρίς κάρτα σε έως 36 μήνες
Φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX

Τα νέα smartphones Samsung Galaxy S24|S24+|S24 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Η τιμή τους ξεκινά από 949€* για το Samsung Galaxy S24 (ή 19,77€ /μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις**), από 1.199€ για το Galaxy S24+ (ή 24,98€ /μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις) και από 1.499€ για το Galaxy S24 Ultra (ή 31,23€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX. Στα φυσικά καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν και με δόσεις χωρίς κάρτα σε έως 36 μήνες και μάλιστα να γλυτώσουν τους τόκους***.

Και τα τρία νέα smartphones είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του COSMOTE 5G, του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα**** με πάνω από 90% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη*****. Επιπλέον, η σειρά Galaxy S24 υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE.

Με κορυφαίες κάμερες, πανίσχυρους επεξεργαστές και ταχύτερο gaming, τα νέα μοντέλα της Samsung ξεχωρίζουν για τις ισχυρές τους επιδόσεις. Είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) που διευκολύνουν την επικοινωνία με έξυπνες μεταφράσεις κειμένων και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες, αλλά και με προηγμένες λειτουργίες, όπως το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να κυκλώνει την οθόνη και να βρίσκει πληροφορίες. Το “Photo Assist” προσφέρει νέους και διαφορετικούς τρόπους επεξεργασίας των εικόνων, το “Chat Assist” βοηθάει τον χρήστη να προσαρμόζει το ύφος του μηνύματος ανάλογα με την περίσταση, ενώ το “Web Assist” βγάζει συνόψεις του περιεχόμενου του ιστότοπου που ενδιαφέρεται ο χρήστης. Και τα τρία smartphones είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και η μπαταρία τους διαθέτει τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης σε Samsung Galaxy. Διατίθενται σε μαύρο, γκρι, κρεμ και βιολετί.

 


*Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

**Οι άτοκες δόσεις αφορούν εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

***Η προσφορά «Δώρο οι Τόκοι», της υπηρεσίας Παροχής δανείου για απόκτηση φυσικών αγαθών, ισχύει αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 29/02/2024 και μόνο για τα νέα Galaxy S24 Series 5G τελικής αξίας έως €5.000.

****Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

*****Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι