Με την υποστήριξη της Πειραιώς, η συναυλία της σοπράνο Asmik Grigorian στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με την υποστήριξη της Πειραιώς, η συναυλία της σοπράνο Asmik Grigorian στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, η σπουδαία σοπράνο Asmik Grigorian, η οποία θεωρείται πραγματικό φαινόμενο της οπερατικής σκηνής την τελευταία δεκαετία, συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο πιανίστα Lukas Geniušas.

Η μοναδική αυτή συναυλία φωνητικής και πιανιστικής δεξιοτεχνίας, αφιερωμένη στο λυρικό ρεπερτόριο της Ρωσίας, πραγματοποιείται στις 17 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Πειραιώς, με συνέπεια στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του Πολιτισμού, στηρίζει και φέτος σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ως χορηγός της συναυλίας της κορυφαίας σοπράνο Asmik Grigorian. Η υποστήριξη πολιτιστικών πρωτοβουλιών, δημιουργών και καλλιτεχνών, επιβεβαιώνει τον ουσιαστικό ρόλο της Τράπεζας, η οποία στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας συμβάλλει στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx