Νέα προωθητική ενέργεια για πλυντήρια-στεγνωτήρια LG

Νέα προωθητική ενέργεια για πλυντήρια-στεγνωτήρια LG

Η LG ενσωματώνει ενεργά τα υλικά με οικολογική συνείδηση στις συσκευασίες της για να προάγει τη βιωσιμότητα. Η LG Electronics έχει συμμετάσχει σε προγράμματα ανακύκλωσης στην Ευρώπη και ικανοποιεί τις ρυθμιστικές υποχρεώσεις σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

 

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μία νέα προωθητική ενέργεια για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια. Συγκεκριμένα, από τις 24Ιανουαρίου έως τις 29Φεβρουαρίου 2024 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων LG, ο καταναλωτής παίρνει δώρο* ένα σετ πετσέτες και ένα μπουρνούζι GuyLaroche.

H LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών σε πλυντήρια-στεγνωτήρια για εσάς που θέλετε να τα έχετε όλα σε μία συσκευή για να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε μοναδική ευκολία, αντικαθιστώντας δύο συσκευές σε μία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και μεγάλη χωρητικότητα, για να έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Συγκεκριμένα, ενσωματώνουν την τεχνολογία AIDDTMκαι το πλυντήριο-στεγνωτήριο μπορεί να προσδιορίσει το κατάλληλο μοτίβο πλυσίματος για κάθε φορτίο, προσφέροντας υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας.

Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας TurboWash™360˚, ολοκληρώνουν την πλύση σε μόλις 39 λεπτά**, εξοικονομώντας χρόνο. Επίσης, η λειτουργία Steam+™, μειώνει τις ζάρες*** στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα η λειτουργία του ατμού διατηρεί υψηλά επίπεδα υγιεινής, εξαλείφοντας υψηλό ποσοστό αλλεργιογόνων ουσιών.

Επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων. Έτσι δεν χρειάζεται να προστίθεται απορρυπαντικό σε κάθε πλύση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια- στεγνωτήρια της LG εδώ

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές, λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, servicerobots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

 


 

*1 μπουρνούζι και 1 σετ πετσέτες (χέρια-πρόσωπο-σώμα) GuyLaroche, 100% βαμβάκι.

**Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

***Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με το πρότυπο AATCC. Πρόγραμμα βαμβακερών στην επιλογή “WrinkleCare” (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με το πρόγραμμα βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι