PepsiCoGivesBack: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCoHellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους … μόνο με καλό σκοπό! 

PepsiCoGivesBack: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCoHellas διοργανώνει Αγώνες  Δρόμου για όλους … μόνο με καλό σκοπό! 

Η PepsiCo Hellas διοργανώνει για πρώτη φορά Αγώνες Δρόμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την τεχνική επιμέλεια της RUNAWAYκαι σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή δίαθλου Γρηγόρη Σκουλαρίκηκαι σας περιμένει την Κυριακή 19 Μαΐου σε ένα αθλητικό γεγονός με πολλές εκπλήξεις και έναν σημαντικό σκοπό·να στηρίξει το έργο της ΜΚΟ MakeAWish Ελλάδος. 

Το «PepsiCoGivesBackKifissia 2024 – RunSmileRepeat»θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 19 Μαΐου, με σκοπόμέρος τωνεσόδων που θα συγκεντρωθούν και από τη συμμετοχή των δρομέων, να δοθούν για το σημαντικό έργο του MakeAWish Ελλάδος, εκπληρώνοντας ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. 

 Ο νέος αθλητικός θεσμός Αγώνων Δρόμου«PepsiCo Gives Back – Kifissia 2024 – Run Smile Repeat»περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές: 

  • Αγώνα Δρόμου 5χλμ.για δρομείς 12 ετών και άνω(με χρονομέτρηση)
  • Αγώνα Δρόμου 10χλμ.δρομείς 18 ετών και άνω(με χρονομέτρηση)
  • Παιδικό Αγώνα Δρόμου 500μ. μαθητών Δημοτικού (6-11 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)
  • Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1.000μ.μαθητών Γυμνασίου (12-14 ετών) και ΑμεΑ (χωρίς χρονομέτρηση)

Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό επί της κυκλικής οδού περιμετρικά τηςΠλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά, ενώ στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν δρομείς, αθλούμενοι και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας. 

 Την τεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η RUNAWAY. ΟΓρηγόρης Σκουλαρίκης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές σε αγώνες δρόμου, τριάθλου και διάθλου, στο οποίο έχει αναδειχθεί 8 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής, θα οδηγήσει την «κούρσα», καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες μέσα από την πολύτιμη εμπειρία του και δίνοντας το έναυσμα του νέου αθλητικού φιλανθρωπικού θεσμού της PepsiCoHellas. 

 Η PepsiCoHellas θα είναι φυσικά εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής, προσφέροντας στους δρομείς Gatoradeκαι φυσικό μεταλλικό νερό EonioLoutraki, για ένα δροσιστικό διάλειμμα που θα τους γεμίσει ενέργεια και δύναμη. Στο τέλος της διαδρομής, τα αγαπημένα snacks και beverages της PepsiCo Hellas, Lay’s, Cheetos, Doritos, Pepsi, Lipton και Ivi Go, θα περιμένουν τους συμμετέχοντες ως επιβράβευση για την προσπάθεια αλλά και τη συνεισφορά τους στον σημαντικό αυτό σκοπό, ενώ πολλές ακόμη εκπλήξεις θα περιμένουν τους νικητές και όχι μόνο! 

 Πιστή στη φιλοσοφία της «WinningwithPurpose», ηPepsiCoHellasσυνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά τις τοπικές κοινότητες και τους ανθρώπους τους, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλονκαιενισχύοντας παράλληλα εμπράκτως την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, εγκαινιάζει την πρωτοβουλία «PepsiCo Gives Back», μία σειρά αγώνων με ανθρώπινοχαρακτήρα, που σκοπό έχει τη στήριξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, αλλά και των τοπικών κοινωνιών. 

 «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την πρωτοβουλίαPepsiCo Gives Back», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της PepsiCoHellas, κ. IngaDendel. «Στην PepsiCo Hellas, το όραμά μας είναι να καλλιεργούμε μία κουλτούρα, στην οποία οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν την αίσθηση του ανήκειν και εμπνέονται να δημιουργούν ισχυρό αντίκτυπο.Στόχος μας είναι όλες οι αξίες που πρεσβεύει αυτό το όραμα να μετουσιωθούν σε κάτι πραγματικά ωφέλιμο και χρήσιμο για την κοινωνία, τις τοπικές κοινότητες και όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η δημιουργία ενός θεσμού που προάγει τη δύναμη της συλλογικής δράσης για το κοινό καλό μέσα από τον αθλητισμό και τον σεβασμό στο περιβάλλον, αποτελεί για εμάς μια δέσμευση για το μέλλον που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικάη Γενική Διευθύντρια της PepsiCoHellas. 

 Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:https://event.athletopia.com/PepsiCoKifissia2024 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι