Πρατήρια Shell και TheLoveVan εμπνέουν μαθητές σε όλη την Ελλάδα για την αξία του εθελοντισμού

Πρατήρια Shell και TheLoveVan εμπνέουν μαθητές σε όλη την Ελλάδα για την αξία του εθελοντισμού

ΤοTheLoveVan, με την υποστήριξη  των πρατηρίων Shell, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα καλώντας μαθητές να συμμετάσχουν στις δράσεις του  

Η Coral Α.Ε. – ShellLicensee συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις του “TheLoveVan, με την χρηματοδότηση της νέας πρωτοβουλίας“TheLoveVangoestoschool”.Η νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε εχθές 1 Απριλίου 2024 και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σετουλάχιστον 40 δήμους σε όλη τη χώρα.  

Τα πρατήρια Shell και το “TheLoveVan θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε μαθητέςδημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από όλη την Ελλάδα να βιώσουν τη χαρά της προσφοράς και του εθελοντισμού, μαγειρεύοντας με την ομάδα του “TheLoveVanστο σχολείο τους και διανέμοντας πλήρη γεύματα σε Οργανισμούς που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι μαθητές, υποστηρίζοντας ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Τα πρατήρια Shell θα στηρίξουν το νέο ταξίδι του “TheLoveVanενημερώνοντας παράλληλα τους πελάτες τους για τον κάθε προορισμό καθώς και για τους τρόπους που οι συναλλαγές τους θα μετράνε και για καλό,μέσα από αγορές στις αίθουσες των πρατηρίων Shell και τη χρήση της κάρτας πιστότητας. 

Πιο συγκεκριμένα, από 1/4/2024, θα καταμετρηθεί κάθε συναλλαγή* που πραγματοποιείται με χρήση της κάρτας allSmart στις αίθουσες των πρατηρίων Shell, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της αξίας αυτής. Το σύνολο των συναλλαγών αυτών θα μετατραπεί σε χρηματικό ποσό, το οποίο η Coral θα αποδώσει στο “TheLoveVan, για να χρηματοδοτηθεί η πρωτοβουλία αυτή, μέχρι την επίτευξη 10.000 γευμάτων. Τα μέλη του προγράμματος allSmart, το μόνο που πρέπει να θυμούνται είναι να χρησιμοποιούν την allSmart κάρτα τους σε κάθε συναλλαγή που κάνουν στις αίθουσες των πρατηρίων Shell που συμμετέχουν. Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν στο allCount του allSmartapp, πόσες συναλλαγές τους έχουν καταμετρηθεί για τον σκοπό αυτό. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – ShellLicensee, κ. Γιώργος Χατζόπουλος δήλωσε σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία: «Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε όταν συμμετέχουμε σε δράσεις που βοηθούν τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα σημαντικότερα συναισθήματα που μοιραζόμαστε. Είναι κάτι που θα έπρεπε να διδάσκεται και να εφαρμόζεται στην πράξη στα σχολεία αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίζουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια τις δράσεις του “TheLoveVan” και όταν μας ενημέρωσαν για το σχεδιασμό της νέας δράσης, η απόφαση να την υποστηρίξουμε ήλθε πολύ εύκολα. Αναμένουμε με προσμονή να δούμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών από όλη την επικράτεια που θα συμμετάσχουν στη δράση». 

Το “TheLoveVanείναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά. Η ανάγκη για γρήγορη και άμεση βοήθεια, ενέπνευσε την ιδέα ενός οχήματος που θα μεταβαίνει σε κάθε έκτακτη κατάσταση και θα προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από μία φυσική καταστροφή ή άλλη έκτακτη κατάσταση.Στις αρχές του 2020 και μετά από αρκετές προσπάθειες το “TheLoveVanέβαλε μπρος τη μηχανή του. Όνειρο της ομάδας ήταν πάντα η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Ο Λευτέρης Παρασκευάς παρέα με τον παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα. 

Τα πρατήρια Shell υποστηρίζουν έμπρακτα και σταθερά τις δράσεις του  “TheLoveVan τα τελευταία 3 χρόνια με εξοπλισμό και οικονομική στήριξη, ενώ συμβολή στην πρωτοβουλία έχουν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εθελοντική προσφορά.  

*Εξαιρούνται οι συναλλαγές που αφορούν καπνικά προϊόντα και υπηρεσίες πλυντηρίου. 

Σχετικά με την CoralShell 

 Τον Ιούνιο του 2010, η Motor Oil, απέκτησε όλες στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Shell στην Ελλάδα. Μετά την εξαγορά, η Shell Hellas Α.Ε., που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1926, μετονομάστηκε σε Coral Α.Ε. 

Διαθέτοντας περισσότερα από 800 πρατήρια που δραστηριοποιούνται με το εμπορικό σήμα Shell. 

Το 2022 βγήκαν στην Ελληνική αγορά τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα  Shell V-Power με 100% καθαριστική δράση. Συνολικά η εταιρεία αγγίζει μερίδιο αγοράς στα καύσιμα κίνησης 23% αποτελώντας πάντοτε την 1η επιλογή του πελάτη και του συνεργάτη.Ο αριθμός των απασχολουμένων της εταιρείας ξεπερνά τα 320 άτομα.  

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η διανομή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως βενζίνη, πετρέλαιο και λιπαντικά, μέσω του δικτύου των πρατηρίων της. Παράλληλα οι δραστηριότητές της καλύπτουν και τον εμπορικό τομέα, τα χημικά καθώς και τη ναυτιλία.    

H Coral συμμετέχει κατά 100% στις εταιρείες ΕΡΜΗΣ Α.Ε.Μ.Ε.Ε. και ΜΥΡΤΕΑ Α.Ε. οι οποίες εκμεταλλεύονται πρατήρια και στην CORAL PRODUCTS AND TRADING η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία πετρελαιοειδών. Επίσης η Coral συμμετέχει με ποσοστό 37,5% στην εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών RAPI A.E. και με ποσοστό 49% στην εταιρεία εμπορίας αεροπορικών καυσίμων Shell & MOH Aviation Fuels A.E. 

Η Coral δραστηριοποιείται από το 2017 στην αγορά λιανικής εμπορίας της Κύπρου μέσω της θυγατρικής της Coral Energy Products Cyprus Limited η οποία λειτουργεί 39 πρατήρια. Παρομοίως, η Coral δραστηριοποιείται από το 2018 στην αγορά της Σερβίας μέσω της θυγατρικής της Coral SRB d.o.oBeograd η οποία λειτουργεί 11 πρατήρια με το σήμα Shell. Επίσης τον Ιανουάριο του 2021 η Coral ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Κροατική αγορά, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας και διαθέτοντας πλέον 32 πρατήρια. Παράλληλα, τον Απρίλιο του 2021 η CoralFuels DOOEL Skopje, θυγατρική της Coral A.E, ξεκίνησε τη λειτουργία των 2 πρώτων πρατηρίων καυσίμων στη Βόρεια Μακεδονία με το εμπορικό σήμα Shell και το 2022 του πρώτου στην πρωτεύουσα της χώρας. Επιπροσθέτως η Εταιρεία έχει ένα από τα πιο δυναμικά προγράμματα loyalty της αγοράς, με παραπάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές και 20 χρόνια λειτουργίας. Το 2022 έγινε το λανσάρισμα μιας νέας δυνατότητας επιβράβευσης, του allCount, που ανταμείβει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές που επιλέγουν τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V–Power.  

Το 2022 συνεχίστηκε η τοποθέτηση ηλεκτροφορτιστών σε πρατήρια πόλεως, εκτός από αυτά των αυτοκινητοδρόμων που έχουν ήδη εξοπλιστεί από το 2020, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να εφοδιάζουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα σε 84 συνολικά πρατήρια μας και 24 πρατήρια συνεργατών σε όλη την χώρα. Αναπτύσσεται, επίσης, το δίκτυο της εταιρείας σε εγκαταστάσεις υγραερίου με συνολικό αριθμό 98ιδιολειτουργούμενων πρατήριων που προσφέρουν Autogas.  

Η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας χαρακτηρίζεται από την απαρέγκλιτη τήρηση των Γενικών Επιχειρησιακών Αρχών και του κώδικα δεοντολογίας,  που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην εφαρμογή της αρχής της αειφόρου ανάπτυξης, στην ανάπτυξη ενός πλαισίου για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και στην ανάπτυξη και υλοποίηση ενός διαρκούς προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αφουγκράζεται τα σύγχρονα αιτήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Για την Εταιρεία ο Στόχος Μηδέν  αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση σε πολύ υψηλό επίπεδο.  

Η στρατηγική της Εταιρείας είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. 

 

Επισκεφτείτε : 

www.coralenergy.gr 

Facebook: @ShellStationsGRCY www.facebook.com/ShellStationsGRCY 

Instagram: @ShellStations.gr www.instagram.com/shellstations.gr/  

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι