Τα νέα προϊόντα κυμαινόμενου τιμολογίου από τη ZeniΘ προσφέρουν κορυφαία ενέργεια για όλους

Τα νέα προϊόντα κυμαινόμενου τιμολογίου από τη ZeniΘ προσφέρουν κορυφαία ενέργεια για όλους

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι και την επιχείρηση, ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες. Η εταιρεία αναπτύσσει διαρκώς τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες της, για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενέργειας και στην κατηγορία κυμαινόμενου (κίτρινου) τιμολογίου.

Παράλληλα, το ευρύ χαρτοφυλάκιο της ZeniΘ διαθέτει προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε κατηγορία τιμολογίου.

Προϊόντα Κυμαινόμενου (Κίτρινου) Τιμολογίου: Κορυφαία ενέργεια σε ανταγωνιστικές τιμές

Έως το τέλος Μαρτίου 2024, υφιστάμενοι και νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών στα προϊόντα κυμαινόμενης τιμολόγησης της ZeniΘ. Επιπλέον, με την αγορά κάθε προϊόντος ρεύματος, η ΖeniΘ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας σε συνεργασία με την ΕY Club, την οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150 ευρώ, εντελώς δωρεάν, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Το προϊόν Power Home More , που απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, προσφέρει ανταγωνιστική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, επιπλέον έκπτωση Dual Energy 5% 1 στα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου, έκπτωση συνέπειας 5% * και 60€ δώρο** . Όσοι επιλέξουν το προϊόν Power Home Choice για το ρεύμα του σπιτιού τους, επωφελούνται με όλα τα πάγια δώρο*** . Το πρόγραμμα έχει 12μηνη διάρκεια σύμβασης, ενώ δεν περιλαμβάνει τέλος τερματισμού σύμβασης, παρέχοντας έτσι ευελιξία επιλογής.

Στην ίδια κατηγορία κυμαινόμενου τιμολογίου, η εταιρεία διαθέτει το μοναδικό προϊόν ρεύματος My Pet My Home, που προσφέρει εκτός από κορυφαία ενέργεια και την κάρτα προνομίων Ευ Pet, σε συνεργασία με την ΕY Club, για δωρεάν check up και προνομιακές τιμές σε υπηρεσίες φροντίδας για το κατοικίδιο, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, το προϊόν Power Home Go Electric προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση, που αποτελεί οικονομική και βιώσιμη επιλογή για τη φόρτιση των οχημάτων**** , παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας, ευέλικτους όρους σύμβασης και όφελος από τη χρήση νυχτερινού μετρητή.

Τέλος, το Power Business Basic, αποτελεί την ιδανική επιλογή προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε επιχείρηση ή κοινόχρηστο χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα. Με εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο ή μηδενικό, για πελάτες Dual Energy, η επιλογή αυτή είναι οικονομικά επωφελής και προσιτή.

Στην κατηγορία κυμαινόμενου τιμολογίου, η τιμή χρέωσης προμήθειας ενέργειας διαμορφώνεται βάσει μεγέθους της χονδρεμπορικής αγοράς και ανακοινώνεται στην εταιρική ιστοσελίδα της ZeniΘ, www.zenith.gr, όταν η τιμή του μεγέθους αυτού δημοσιεύεται από τον αρμόδιο φορέα. Με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, σε κυμαινόμενα τιμολόγια δεν υφίσταται τέλος τερματισμού σύμβασης.

Προϊόντα Ειδικού (Πράσινου) Τιμολογίου για το Σπίτι και την Επιχείρηση

Στις κατηγορίες του ειδικού τιμολογίου (για οικιακή και επαγγελματική χρήση), στις οποίες η τελική τιμή χρέωσης προμήθειας ανακοινώνεται από την Εταιρεία την 1 η μέρα κάθε μήνα, η ZeniΘ προσφέρει επίσης κορυφαία ενέργεια για το σπίτι και την επιχείρηση. Με το νέο προϊόν ενέργειας της εταιρείας, Power Home Start, οι οικιακοί πελάτες γνωρίζουν εκ των προτέρων το κόστος κιλοβατώρας για τον εκάστοτε μήνα, με την τελική τιμή προμήθειας Μαρτίου να είναι 0.10467 €/kWh. Για επιχειρήσεις και κοινόχρηστους χώρους με παροχή χαμηλής τάσης, το Power Business Start είναι διαθέσιμο σε αυτή την κατηγορία τιμολογίου, με τελική τιμή προμήθειας Μαρτίου 0.11467 €/kWh.

Όλοι οι εκπρόσωποι της ZeniΘ βρίσκονται στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού για να παρέχουν άμεσα και εύκολα οποιαδήποτε πληροφορία για νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις, ενώ όλες οι πληροφορίες για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμες στο επίσημο site της ΖeniΘ.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Στο site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 11 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram  και  X (πρώην Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

*Επί της Βασικής Τιμής Προμήθειας
**Το ποσό θα αποδίδεται τμηματικά στη χρονική διάρκεια της Σύμβασης. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του μήνα Μαρτίου 2024.
***Ισχύει για τους 12 μήνες της σύμβασης.
****Απευθύνεται σε πελάτες που έχουν ήδη εγκατεστημένο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων.

Παράρτημα

Ακολουθεί περιγραφή των διαθέσιμων προγραμμάτων της ZeniΘ, που αναφέρονται παραπάνω:

Power Home More (Κίτρινο)

Το Power Home More αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οικιακούς καταναλωτές που αναζητούν ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση με πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Δώρο 60€ που αποδίδεται τμηματικά κατά τη διάρκεια της σύμβασης
 • Έκπτωση Dual Energy 5% και έκπτωση συνέπειας 5% επί της Βασικής Τιμής Προμήθειας
 • Χωρίς τέλος τερματισμού σύμβασης
 • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής
 • Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης
 • 100% πράσινη ενέργεια που πιστοποιείται ότι προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του μήνα Μαρτίου 2024.

Power Home Choice (Κίτρινο)

Το Power Home Choice αποτελεί μια προσιτή επιλογή προϊόντος κυμαινόμενης τιμολόγησης, που έως το τέλος του Μαρτίου 2024 προσφέρει όλα τα πάγια δώρο για όσο διαρκεί η σύμβαση 12μηνης διάρκειας, παρέχοντας ωστόσο ευελιξία επιλογής, αφού δεν περιλαμβάνει τέλος τερματισμού σύμβασης. Με την επιλογή του Power Home Choice, οι καταναλωτές λαμβάνουν δωρεάν την οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα επιλογής από δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου
 • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος του μήνα Μαρτίου 2024.

My Pet My Home: Μοναδικά προνόμοια για το κατοικίδιο (Κίτρινο)

Το μοναδικό προϊόν ρεύματος από τη ZeniΘ, My Pet My Home, προσφέρει μοναδικά προνόμια σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που επιθυμούν κυμαινόμενη χρέωση ενέργειας, χωρίς δεσμεύσεις, φροντίζοντας παράλληλα τις ανάγκες του κατοικίδιου τους. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά που προσφέρει την κάρτα προνομίων Ευ Pet για δωρεάν check up και προνομιακές τιμές σε υπηρεσίες κτηνιάτρου, φιλοξενίας, εκπαίδευσης και καλλωπισμού του κατοικιδίου, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα επιλογής από δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου
 • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής
 • Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας, αξίας 150€ για όλη τη διάρκεια της σύμβασης

Power Home Go Electric: Ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων (Κίτρινο)

Το προϊόν Power Home Go Electric προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας και ευέλικτους όρους σύμβασης. Με ένα μηνιαίο πάγιο ύψους 5€, αυτό το προϊόν προσφέρει νυχτερινές τιμές ρεύματος, και όφελος από τη χρήση νυχτερινού μετρητή. Απευθύνεται σε πελάτες που έχουν ήδη εγκατεστημένο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων και αναζητούν μια οικονομική και βιώσιμη επιλογή για τη φόρτιση των οχημάτων τους. Με διάρκεια σύμβασης 12 μηνών και χωρίς τέλος τερματισμού σύμβασης, το Power Home Go Electric προσφέρει ευελιξία και ασφάλεια στους καταναλωτές.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής
 • Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας, αξίας 150€, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης

Power Business Basic: Κίτρινο τιμολόγιο και για την επιχείρηση

Το Power Business Basic αποτελεί την ιδανική επιλογή ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε επιχείρηση και κοινόχρηστο χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα. Με εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο ή μηδενικό για πελάτες Dual Energy, η επιλογή αυτή είναι οικονομικά επωφελής και προσιτή.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

 • 12μηνη διάρκεια σύμβασης
 • Απευθύνεται σε μη οικιακούς πελάτες
 • Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής
 • Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας, αξίας 150€, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι