Το πιο Cool Event του καλοκαιριού για τον οικιακό κλιματισμό από την FG EUROPE – Όμιλος Φειδάκη και την Midea

Το πιο Cool Event του καλοκαιριού για τον οικιακό κλιματισμό από την FG EUROPE – Όμιλος Φειδάκη και την Midea

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο καλοκαιρινό event που διοργάνωσαν η FG EUROPE – Όμιλος Φειδάκη και η Midea, για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς κλιματιστικών Midea Solstice με τον εξελιγμένο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης AI Ecomaster, στο Ακάνθους στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, επισκέπτες και προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα, πρωτοποριακά μοντέλα της Midea, που ενσωματώνουν την καινοτόμα τεχνολογία AI η οποία προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση, εξατομικευμένη, αποδοτική και αθόρυβη λειτουργία, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες δροσιάς και άνεσης.

Στο επίκεντρο του event βρέθηκε το ειδικά διαμορφωμένο AI Ecomaster Bar – μια θερινή όαση δροσιάς, όπου κοινό και καλεσμένοι βίωσαν την εμπειρία λειτουργίας του νέου προϊόντος σε πραγματικές συνθήκες. Παράλληλα, απόλαυσαν δροσιστικά ποτά, DJ sets και διαδραστικά παιχνίδια, σε ένα περιβάλλον που παντρεύει την τεχνολογία αιχμής με την καλοκαιρινή ανεμελιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα Exclusive party στο Akanthus Summer Club για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλιματιστικού Midea Solstice και του αλγόριθμου AI Ecomaster, εστιάζοντας στα:

-Έξυπνα συστήματα AI που “διαβάζουν” τις κλιματολογικές συνθήκες και προσαρμόζουν αναλόγως τη θερμοκρασία

-Υψηλή ενεργειακή απόδοση A+++ και εξοικονόμηση ενέργειας

-Αθόρυβη λειτουργία και κομψός σχεδιασμός

-Απομακρυσμένος έλεγχος και tips εξοικονόμησης μέσω εξελιγμένης εφαρμογής

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα Exclusive party στο Akanthus Summer Club για τους συνεργάτες της εταιρείας, σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Αθανάσιο Φειδάκη να δηλώνει: “Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τη νέα σειρά κλιματιστικών Midea Solstice με την Τεχνητή Νοημοσύνη AI Ecomaster, σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση. Είναι μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα του Οικιακού Κλιματισμού της Midea και είμαστε περήφανοι που τη διανέμουμε στην ελληνική αγορά.

Στον Όμιλο Φειδάκη ακολουθούμε πάντα τις νέες τάσεις στον κλιματισμό, προσφέρουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει τη μέγιστη εμπειρία.’’ Το event συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκπροσώπων του επιχειρηματικού και τεχνολογικού χώρου, συνεργατών, δημοσιογράφων και του κοινού. Με το λανσάρισμα του Midea Solstice με τεχνολογία AI Ecomaster, η FG EUROPE επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για καινοτομία, βιωσιμότητα και κορυφαία εμπειρία χρήσης, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα – και του αύριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx