ΡΕΠΟΡΤΑΖ

14χρονος ομολόγησε το φόνο του 17χρονου αδελφού του στη Μάνδρα

14χρονος ομολόγησε το φόνο του 17χρονου αδελφού του στη Μάνδρα,

Ομολόγησε ο 14χρονος βοσκός ότι είναι εκείνος που σκότωσε χθες κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του στη Μάνδρα. Υποστηρίζει ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι τα δύο αδέλφια δεν είχαν πάει για να μαζέψουν τα πρόβατα, όπως ισχυριζόταν στην αρχή, αλλά για κυνήγι. «Πυροβόλησα γιατί νόμισα ότι είδα αγριογούρουνο», είπε ο μικρός αδελφός. Το θύμα υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σε ερημική περιοχή στη Μάνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι και ότι δίπλα του βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Επί ώρες ανακρίνονταν ο κτηνοτρόφος πατέρας και ο 14χρονος αδελφός του θύματος, που επέμεναν και οι δύο ότι δεν ξέρουν ποιος μπορεί να πυροβόλησε τον 17χρονο και αρνούνταν παράλληλα ότι υπάρχει όπλο στην οικογένεια. Εντούτοις βρέθηκε στο ποιμνιοστάσιο της πολύτεκνης οικογένειας θήκη για καραμπίνα. Εν τω μεταξύ το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποίησε ότι από πέρσι έχουν γίνει δύο ανώνυμες καταγγελίες για τη συγκεκριμένη πολύτεκνη οικογένειας και ότι αυτές διαβιβάσθηκαν στον εισαγγελέα χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι απέγινε επί της ουσίας.  Οι καταγγελίες ανέφεραν ξυλοδαρμό των οκτώ παιδιών από τον πατέρα και παραμέληση από την μητέρα. Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν και καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού η περσινή καταγγελία ανέφερε ότι  «οκτώ παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους». Φέτος τον Απρίλιο έγινε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056.  Η επίσης ανώνυμη καταγγελία ανέφερε ότι τα παιδιά υφίσταντο σωματική κακοποίηση και ότι δύο από αυτά δεν πήγαιναν σχολείο και η οικογένεια βρίσκεται σε ανέχεια. Και αυτή η καταγγελία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Από την ΕΛΑΣ διέρρευσε από νωρίς το μεσημέρι η πληροφορία ότι ο δράστης του φόνου ανήκει στο περιβάλλον του θύματος, όμως τίποτα συγκεκριμένο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα επισήμως. Τώρα ο μικρός φέρεται να ομολόγησε και να οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου πέταξε την καραμπίνα. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο 14χρονος και ο πατέρας του υποστήριζαν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο και τα δύο αγόρια είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα. Ο 14χρονος είχε ισχυριστεί ότι καθώς μάζευαν τα ζώα, έχασε τον αδελφό του και αποφάσισε να γυρίσει μόνος του στο σπίτι. Πατέρας και γιος κατέθεταν επί εννέα ώρες στην ΓΑΔΑ ως μάρτυρες και όχι ως κατηγορούμενοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx