ADVERTORIAL

3+1 ανδρικά πουκάμισα που θα φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας!

3+1 ανδρικά πουκάμισα που θα φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας!

Τα πουκάμισα αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Είναι άνετα και μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις, όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα ανδρικά πουκάμισα προσφέρουν στυλ και άνεση ακόμα και το καλοκαίρι και η 3GUYS είναι εδώ για να μας προτείνει τα καλύτερα κομμάτια για φέτος!

Ψάχνετε κάτι ελαφρύ και άνετο που δε θα σας ζεσταίνει ώστε να κάνετε τις δουλειές σας με άνεση; Ένα πουκάμισο σε κανονική γραμμή είναι ό,τι πρέπει! Επιλέξτε ιδιαίτερα patterns και κάντε τη διαφορά.

Με το κατάλληλο πουκάμισο, μπορείτε να κάνετε τις δουλειές σας το πρωί και αργότερα τη βόλτα σας. Συνδυάστε το με βερμούδες cargo ή chinos, φορέστε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και έχετε έτοιμο ένα χαλαρό και μοντέρνο look, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανδρικά πουκάμισα και εργασία

Υπάρχουν περιπτώσεις που το εργασιακό περιβάλλον απαιτεί πιο formal ντύσιμο, οπότε τι καλύτερο από ένα πουκάμισο; Οι θερμοκρασίες της Ελλάδας το καλοκαίρι είναι σχεδόν απαγορευτικές, οπότε καλό είναι να επιλέξετε ελαφριά υφάσματα, που δε θα σας προκαλούν επιπλέον ζέστη και δυσφορία.

Το λινό πουκάμισο αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς συνδυάζει άνεση αλλά και μέγιστη κομψότητα. Πολλοί έχουν συνδυάσει το λινό αποκλειστικά με την παραλία, το οποίο είναι λάθος.

Είναι ένα ύφασμα που μπορεί να φορεθεί παντού το καλοκαίρι και να αναδείξει κάθε εμφάνιση.
Επιλέξτε χρώματα σε φυσικούς τόνους!

Ανδρικά πουκάμισα και παραλία

Ποιος είπε ότι στη θάλασσα δεν φοράμε πουκάμισα; Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που καταλήγουμε στην παραλία αργά το απόγευμα, έπειτα από δουλειά. Επιλέξτε ένα πουκάμισο που αποπνέει καλοκαίρι.

Τα πουκάμισα με έντονα patterns σίγουρα έχουν μια πιο αέρινη αύρα. Είναι κατάλληλα για την παραλία αλλά και για το μπαρ, αν τα συνδυάσετε με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια cargo βερμούδα.

Άνετες εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ

Αν δεν υπάρχει καλοκαιρινό πουκάμισο στη ντουλάπα σας, θα πρέπει να αγοράσετε άμεσα! Σκεφτείτε πόσες φορές θα σας καλύψουν τη στιγμή που θα θέλετε να φορέσετε κάτι casual, αλλά ταυτόχρονα κομψό.

Τα πουκάμισα δεν πρέπει να λείπουν από καμία ανδρική συλλογή, είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι. Είναι απλά και μοδάτα και οι συνδυασμοί που μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους είναι ατελείωτοι!

Ευχαριστούμε την 3GUYS για τις χρήσιμες προτάσεις

Περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εδώ:

Ανδρικό πουκάμισο JAMES
Ανδρικό λινό πουκάμισο LINEN
Ανδρικό λινό πουκάμισο MAO
Ανδρικό πουκάμισο ARCHIBALD

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι