ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μηνύσει τον 39χρονο πρώην της για βιαιοπραγία και βιασμό το 2020

Δύο συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο Κρήτης

Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 28χρονη γυναίκα πήγε να καταγγείλει τον 39χρονο βίαιο -τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν- πρώην της που επανεμφανίστηκε χθες μετά από τέσσερα χρόνια και βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα εκείνος της είχε στήσει καρτέρι και την σκότωσε μερικά μέτρα μακριά από τη σκοπιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και από τότε η 29χρονη τον είχε καταγγείλει καταθέτοντας μήνυση για βιοπραγία και βιασμό ενώ είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Πώς έγινε η γυναικοκτονία

Η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον φίλο της και είπε στον αξιωματικό υπηρεσίας ότι είδε τον πρώην σύντροφο της έξω από το σπίτι της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα ζήτησε ένα περιπολικό για να την πάει σπίτι της και της είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να καλέσει περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η κοπέλα βγήκε έξω από το Α.Τ και κάλεσε το 100. Την ώρα που μιλούσε με την Άμεση Δράση ο πρώην σύντροφος της, της επιτέθηκε μόλις λίγα μέτρα από την σκοπιά του Α.Τ. Μάλιστα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι φωνές της κοπέλας ακούστηκαν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Ο δράστης αφότου σκότωσε την πρώην σύντροφό του, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων διατάχθηκε ΕΔΕ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι