Έγκλημα ο θάνατος διασωληνομένου στον Ερυθρό (upd)

Έγκλημα ο θάνατος διασωληνομένου στον Ερυθρό (upd)

Σε ανθρώπινη παρέμβαση φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος νοσηλευόταν για κορωνοϊό.  Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ένας 60χρονος, επίσης νοσηλευόμενος φέρεται να κρύβεται πίσω από το θρίλερ που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα, με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και, όπως αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες, αυτά ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του 58χρονου ασθενούς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την έρευνα, έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο 38χρονος ασθενής που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο προέβη σε αυτή την κίνηση και του «έκοψε» την παροχή οξυγόνου.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη, λόγω της νοσηλείας του για κορωνοϊό, ωστόσο ερευνάται ήδη το ποινικό, αλλά και το ψυχιατρικό παρελθόν του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε συμπλοκή, ενώ είχε  κατηγορηθεί και για αποπλάνηση ανηλίκου. Το θλιβερό συμβάν στον Ερυθρό δεν έχει προηγούμενο και είναι ένα γεγονός που έχει σοκάρει την ιατρική κοινότητα του νοσοκομείου.

Το χρονικό του θανάτου στον Ερυθρό

Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό, όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής, που εξέπνευσε τελικά επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας. O άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και το βράδυ της Τετάρτης, οι γιατροί άρχισαν να ακούν ξαφνικά τον ήχο του συναγερμού από τα μηχανήματα.

Γιατροί και νοσηλευτές έτρεξαν στο δωμάτιο και είδαν ότι το μόνιτορ έδειχνε ευθεία γραμμή. Αμέσως επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη στον ασθενή, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οι διαπίστωσαν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος και ότι ο αναπνευστήρας ήταν αναποδογυρισμένος και εκτός πρίζας. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι λειτουργούσε με την μπαταρία του, αλλά ο σωλήνας οξυγόνου είχε αφαιρεθεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα. Μετά τη λήψη αποτυπωμάτων από το σημείο και από τον αναπνευστήρα, οι αστυνομικοί στράφηκαν στον δεύτερο ασθενή, έναν 58χρονο αλβανικής καταγωγής, ρωτώντας τον για το τι συνέβη στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρόνος, ο οποίος κατά τους γιατρούς είναι περιπατητικός ασθενής, έδειχνε ότι δεν γνωρίζει τι είχε συμβεί. Ο άνδρας αυτός φέρεται ότι ήταν εκείνος που αφαίρεσε τον αναπνευστήρα από τον άτυχο 76χρονο, επειδή  τον ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε το μηχάνημα!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx