ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκκενώθηκε η Νομική που τελούσε υπό κατάληψη – 27 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την εκκένωση της Νομικής που τελεί υπό κατάληψη από χθες Δευτέρα

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε στη Νομική Σχολή στην Αθήνα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε ενώ εντός του κτιρίου της Νομικής βρέθηκαν ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και κρατική ασφάλεια προκειμένου να λήξει η κατάληψη που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (13/05/2024) από πε΄ριπου 40 άτομα.

Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε από ομάδες ατόμων σε ένδειξη αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης ενώ ανακοινώθηκε με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Υποστηρίζουμε και καλούμε όλες, όλους και όλα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των φοιτητών και φοιτήτριων της Νομικής σχολής Αθηνών να καταλάβουν την σχολή νομικών οικονομικών και πολιτικών επιστημών για την υποστήριξη της Παλαιστίνης και ενάντια στη συνεχιζόμενη γενοκτονία!», ανέφερε το σχετικό κείμενο μεταξύ άλλων. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (13/05/2024) έγινε ολονύχτια συγκέντρωση στα Προπύλαια.

27 προσαγωγές

Η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει στην προσαγωγή 27 ατόμων ενώ υπολογίζεται ότι στους χώρους του πανεπιστημίου βρίσκονταν 40 άτομα. Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη Γ.Α.Δ.Α και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο μόνο εάν η Πρυτανεία ζητήσει τη δίωξή τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx