ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φρίκη στη Κυψέλη: Έκρυβαν νεκρό βρέφος σε διαμέρισμα!

Έκρυβαν πτώμα βρέφους σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Κυψέλη!

Μία φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη το οποίο είχε ενοικιαστεί μέσω του AirBnb (βραχυχρόνιας μίσθωσης).

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που βρέθηκε νεκρό βρέφος φέρεται να κατήγγειλε στις Αρχές ότι τα άτομα που έχουν ενοικιάσει βραχυχρόνια το σπίτι του κάνουν χρήση ναρκωτικών και αρνούνται να αποχωρήσουν.

Όταν μπήκε μαζί με αστυνομικούς για να γίνει έλεγχος στο χώρο, μέσα στο διαμέρισμα ήταν 6 άνθρωποι. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην κατοικία, όπου διαπίστωσαν ότι διέμεναν έξι άτομα: Ένας 43χρονος Έλληνας με την 28χρονη Γερμανίδα σύζυγό του, τρία ανήλικα παιδιά- μία 15χρονη και δύο αγόρια ηλικίας 12 και 9 ετών- καθώς και ένας 26χρονος από το Αφγανιστάν, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν σύντροφος της 15χρονης, που μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και έγκυος! Ο 43χρονος, ο 26χρονος και η 15χρονη προσήχθησαν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν μεταξύ άλλων και μία βαλίτσα. Όταν την άνοιξαν, πάγωσε το αίμα τους. Μέσα στη βαλίτσα ήταν ένα δοχείο και μέσα σε αυτό, ένα νεκρό βρέφος! Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις, η Γερμανίδα εκείνη φέρεται να υποστήριξε ότι επρόκειτο για δικό της παιδί, το οποίο είχε χάσει, και ότι έκτοτε διατηρούσε τη σορό του στην κατάψυξη.

Φρίκη στην Κυψέλη

Ως προς τον χρόνο θανάτου του βρέφους, φέρεται να έδωσε διαφορετικές εκδοχές, αναφέροντας αρχικά ότι είχε πεθάνει πριν από ένα έως δύο χρόνια και στη συνέχεια ότι ο θάνατός του είχε συμβεί πριν από περίπου οκτώ μήνες. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα, τις ακριβείς συνθήκες που βρέθηκε εκεί το νεκρό μωρό, αλλά τα τα αίτια του θανάτου του.

Πριν μερικά χρόνια στην Κυψέλη είχε αποκαλυφθεί ένα έγκλημα-σοκ, όπου μία “μητέρα” γνώρισε ότι ο 33χρονος Πολωνός σύντροφος της είχε βουλώσει το στόμα του 7χρονου παιδιού της επειδή έκλαιγε με μονωτική ταινία, το άφησε να πεθάνει και έκρυψε το πτώμα του σε μία εργαλειοθήκη στην βεράντα, εν γνώση της ίδιας του της “μητέρας”, η οποία απέκρυψε το φρικτό έγκλημα. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τα οστά του μικρού παιδιού. Ο 33χρονος Πολωνός αυτοκτόνησε στην φυλακή…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx