ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Σε κρίσιμη κατάσταση η 36χρονη με 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της,

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το αιματηρό επεισόδιο οικογενειακής βίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από καυγά ενός νέου ζευγαριού. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (ΠΑΓΝΗ) με σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, νοσηλεύεται μια 36χρονη, ύστερα από καυγά με τον σύντροφό της. Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Έφερε τουλάχιστον 14 μαχαιριές. Η μετεγχειρητική κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή και σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος άνδρας επιτέθηκε στη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τη σοβαρά μετά τη λογομαχία τους. Η γυναίκα φέρεται να έσπευσε, παρά τα τραύματά της, σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια.

Τραυματισμένος, και αυτός σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ενώ προηγουμένως επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι τους. Η φωτιά κατασβέστηκε από γείτονες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ. Το ζευγάρι συζούσε στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά. Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που συγκλονίστηκαν από το ενδοοικογενειακό αυτό επεισόδιο, που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Η αστυνομική ανακοίνωση:

«Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε. Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι