VIDEO

Βίντεο από την συμπλοκή με νεκρό και τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι,

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 3:40 έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν νεκρό, ο οποίος φέρει τραύμα στον λαιμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι ήταν και δύο τραυματίες που νοσηλεύονται.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου και εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. Τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ήταν θαμώνες του καταστήματος. Κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο, βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο, άρχισαν να λογομαχούν και τελικά πιάστηκαν στα χέρια. Όπως προαναφέρθηκε, από το επεισόδιο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, πιθανότατα από μαχαίρι.

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι