ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γιατί σκότωσε την οικογένεια στην Ανδραβίδα ο καταζητούμενος δράστης

Γιατί σκότωσε την οικογένεια στην Ανδραβίδα  ο καταζητούμενος δράστης

Για μερικά απλήρωτα ενοίκια φέρεται να έγινε ο τετραπλός φόνος την Ανδραβίδα, όπου ένας προβληματικής ψυχοσύνθεσης 57χρονος Έλληνας γείτονάς τους, πυροβόλησε την 33χρονη μάνα και τον 37χρονο πατέρα και εν συνεχεία έπνιξε τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας 2 και 3 ετών. Ίσως ο δράστης να ήταν και η αιτία που το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα όταν έφθασε εκεί η αστυνομία στις 7:30 χθες το απόγευμα.

Αυτά πάντως αποτελούν αδιασταύρωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυρίως τοπικών μέσων. Σύμφωνα με αυτά, ο καταζητούμενος (που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες και δεν αποκλείεται να έχει αυτοκτονήσει) ήταν μοναχικός και προβληματικός άνθρωπος, που δεν είχε καλές σχέσεις σχεδόν με κανέναν στην περιοχή. Το σπίτι στο οποίο έμενε η οικογένεια, φέρεται να ανήκε στην υπέργηρη μητέρα του. Αν ευσταθούν όσα γράφουν τοπικά μέσα, ο δράστης είχε και ένα όπλο με σιγαστήρα και σκότωνε σκυλιά, κάτι για το οποίο όμως δεν τον κατήγγειλε κανένας. Αν είχε καταγγελθεί για αυτό, ίσως να είχαν γλιτώσει τα παιδιά και οι γονείς τους, καθώς θα του είχε αφαιρεθεί το όπλο.

Όπως φαίνεται, πήγε προετοιμασμένος “για το κακό”, καθώς επισκέφθηκε το ζευγάρι κρατώντας περίστροφο. Ίσως τα μικρά παιδιά έβαλαν τις φωνές όταν είδαν το όπλο ή τον είδαν να σκοτώνει τους γονείς, και γι΄αυτό να τα έπνιξε. Στη συνέχεια σκέφτηκε να μεταφέρει τις σορούς με ένα τρέιλερ, αλλά κάποιος τον διέκοψε ή άλλαξε γνώμη. Το 11χρονο αγόρι της οικογένειας (γιος της γυναίκας από τον πρώτο της γάμο) έτυχε να παίζει με φίλους του όταν έγιναν όλα αυτά.

Κάποια στιγμή το αγόρι χρειάσθηκε ένα παιχνίδι από το σπίτι του και πήγε με έναν από τους φίλους του να το πάρει. Ήταν 7 το απόγευμα. Επειδή δεν του άνοιγε κανείς, μπήκε από το παράθυρο και είδε το μικρό στο κρεβατάκι του να έχει αίμα. Μετά είδε αίματα στο δωμάτιο των γονιών του και τους βρήκε στο τρέιλερ. Έβαλε τις φωνές στο φίλο του να καλέσει κάποιον αμέσως σε βοήθεια και ο ίδιος πήρε το 2 ετών αγοράκι αγκαλιά, νομίζοντας ότι είναι ζωντανό για να το βγάλει έξω. Ομως ήταν πλέον αργά για όλους.

Αρχικά χθες είχε υποτεθεί ότι δράστης ήταν ο πατέρας, όμως δεν βρέθηκε πουθενά όπλο ενώ βρέθηκαν κάλυκες και παρότι υπήρχε το ενδεχόμενο κάποιος να είχε κλάψει το όπλο μετά το φόνο, το πιθανότερο ήταν πλέον ότι άλλος ήταν ο φονιάς. Ο πρώτος σύζυγος της νεκρής αλλά και ένας άλλος άνδρας που γνώριζε το ζευγάρι και είχαν θεωρηθεί ύποπτοι, είχαν άλλοθι.

Με κάμερες και άλλα μέσα οι αστυνομικοί αναζητούν από αργά χθες το βράδυ τον 57χρονο, όμως δεν τον εντοπίζουν πουθενά και κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως αυτοκτόνησε. Ήταν άνθρωπος ευερέθιστος και λιγομίλητος, με συχνές εκρήξεις οργής, αλλά κανείς δεν τον θεωρούσε φονιά, παρότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν βάζει στο όπλο του σιγαστήρα για να κυνηγάει σκύλους. Προφανώς χρησιμοποίησε τον σιγαστήρα και για το ζευγάρι, και γι΄αυτό δεν άκουσε κανείς στη γειτονιά τους τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς που έπεσαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx