ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα γυναικοκτονία – Θύμα 40χρονη στη Ζάκυνθο

Νέα γυναικοκτονία – Θύμα 40χρονη στη Ζάκυνθο

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε χθες η δεύτερη κατά την διάρκεια της ημέρας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο με θύμα μία 40χρονη η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι από τον 51χρονο σύζυγό της. Ο δράστης μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια χθες το βράδυ τη σύζυγό του. Αυτή πήγε στο αστυνομικό τμήμα στις 21:30 και κατέθεσε μήνυση. Μόλις όμως επέστρεψε στο σπίτι ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, την χτύπησε ξανά και εν τέλει τη σκότωσε χτυπώντας την με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι που είναι από την Αλβανία και ήταν χρόνια στην Ελλάδα, έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. Είχαν προηγηθεί και άλλα περιστατικά βίας και τον Ιούνιο ο 49χρονος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα.

Το έγκλημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο γυναικοκτονιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Χθες το πρωί είχε προηγηθεί η γυναικοκτονία, στην Κρήτη, στο χωριό Άνω Μαλλάκι του Ρεθύμνου με θύμα μια 56χρονη την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της επειδή τού ζήτησε να χωρίσουν. Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version