Και άλλη υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου

Και άλλη υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου,

Νέα υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου με θύμα ένα 15χρονο σήμερα αγόρι, αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου, ένας 66χρονος μουσικός, ο οποίος έχει συλληφθεί, φέρεται να εξέδιδε τον ανήλικο.

Ειδικότερα στην υπόθεση Κολωνού του Ηρακλείου ο δράστης φέρεται να προσέγγιζε από το 2018 το 11χρονο τότε αγόρι. Από το 2020 έως και το 2023 καταγγέλλεται ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, υπό το καθεστώς απειλών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κατηγορούμενος φέρεται επίσης να φωτογράφιζε τον ανήλικο γυμνό και να αποστέλλει το υλικό σε χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε δημιουργήσει προφίλ εξ ονόματος του ανηλίκου, χωρίς τη θέλησή του. Με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει, από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023 ο δράστης φέρεται να είχε κανονίσει τρεις συναντήσεις με άνδρες προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με τον ανήλικο.

Έρευνες για 29 πρόσωπα

Σύμφωνα με το site cretalive οι γονείς που παιδιού δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Όπως αναφέρεται αναζητούνται συνολικά 29χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου. Έχει ταυτοποιηθεί και δήλωσε ότι πήγε στη συνάντηση, αλλά δεν προχώρησε περαιτέρω.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι