ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού η 16χρονη-χρήστης ναρκωτικών

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού η 16χρονη μετά από χρήση ναρκωτικών,

Έφυγε από τη ζωή η 16χρονη κοπέλα η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού αφού είχε πέσει σε κώμα μετά τη χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Το ανήλικο κορίτσι είχε βρεθεί σε σπίτι στον Βύρωνα πριν από 16 ημέρες χωρίς τις αισθήσεις του, σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά η κατάληξη ήταν τραγική. Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 16χρονη πήγε στον Βύρωνα μαζί με παρέα και το πρωί την βρήκαν λιπόθυμη. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε μία φίλη της η οποία ήταν και η μόνη η οποία παρέμεινε στο σπίτι μέχρι να έρθει να την παραλάβει ασθενοφόρο. Οι υπόλοιποι της παρέας εξαφανίστηκαν υπό τον φόβο της σύλληψης. Η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Η κατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού τα μέλη της συμμορίας αρκετές φορές καθοδηγούσαν την 16χρονη στο πώς θα συμπεριφερθεί αλλά ακόμα και στο πώς θα μιλήσει στη μητέρα της. Στην ίδια κατάθεση η μητέρα της ανήλικης κατανομάζει τρία πρόσωπα που έσπρωξαν την κόρη της στο κόσμο των ναρκωτικών και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εγκλωβίσουν σε ένα αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις μεθόδους τους. Πρόκειται για τα πρόσωπα που την προμήθευαν με ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της μητέρας.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της, η μητέρα της 16χρονης αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν την κόρη της σαν πειραματόζωο, για να δοκιμάζουν, δηλαδή, πάνω της διάφορες μίξεις ναρκωτικών με αποτέλεσμα να την κάνουν υποχείριο τους. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας η μικρή συνέχιζε τη χρήση ουσιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι