ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τέσσερα φορτηγά κάηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά

Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Καίγονται φορτηγά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 06:00 στη Πυροσβεστική για μεγάλη φωτιά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο μετά από ώρες προσπαθειών.

Από την φωτιά έχουν καεί ολοσχερώς τέσσερα φορτηγά που βρίσκονταν στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό λίγο πριν τις 6 το πρωί και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε τουλάχιστον άλλα τρία φορτηγά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πυκνοί καπνοί σκέπασαν τη περιοχή με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός η εγκλωβισμός ατόμων από τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι