ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρό στον Ταΰγετο το ζευγάρι των Αμερικανών της Μεθώνης

Νεκρό στον Ταΰγετο το ζευγάρι των Αμερικανών της Μεθώνης,

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ζευγαριού από την Αμερική, που έμενε στη Μεθώνη και αγνοείτο από τις 23 Ιανουαρίου. Το αυτοκίνητο του ζεύγους των Αμερικανών εντοπίστηκε σε χαράδρα 200 μέτρων, στον Ταΰγετο, κοντά στην τοποθεσία “Πέντε Δρόμοι”. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων βρέθηκαν λίγα μέτρα έξω από το όχημα, σε διαφορετικά σημεία.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση των σορών. Η επιχείρηση είναι δύσκολη καθώς το σημείο είναι δύσβατο και ο γκρεμός βαθύς. Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο Μεσσηνία Live στο σημείο έχει πάει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και η εθελοντική ομάδα ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας. Το όχημα εντοπίστηκε από τις εικόνες του drone της ΕΛ.ΑΣ. Το υλικό που είχε συγκεντρωθεί εξετάστηκε αναλυτικά και έτσι εντοπίστηκε το μπλε αυτοκίνητο.

Η ανάρτηση της κόρης τους

Η κόρη των δύο, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη ότι οι γονείς της είχαν βάλει

τέλος στη ζωή τους, επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό. Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία τους αναζητούσε τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους προχώρησαν σε δήλωση εξαφάνισης. Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα, είχε αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx