ΑΠΟΨΗ

Όλα τα είχε η Ελλάδα ο Φουρθιώτης της έλειπε!

Όλα τα είχε η Ελλάδα ο Φουρθιώτης της έλειπε!

Στη σημερινή “Καθημερινή” υπάρχει λεπτομερής αναφορά στον εν λόγω τηλεπαρουσιαστή. Εκβιασμοί, αλληλοκατηγορίες, σχέδια δολοφονιών, υπαινιγμοί για σχέσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, υπαινιγμοί για σεξουαλικές ιστορίες, μια ατελείωτη σαπίλα. Με όλα αυτά ασχολούνται λεπτομερώς και άλλες εφημερίδες πέραν της “Καθημερινής”. Είδες ο Φουρθιώτης;

Ήθελα να συγχαρώ την “Καθημερινή”, της οποίας τυγχάνω αναγνώστης εδώ και εξήντα χρόνια, που χρησιμοποιεί τα φύλλα της για να περιγράψει αυτή τη βρώμα και τη σαπίλα, χωρίς όμως να την ερευνήσει σε βάθος. Παλαιότερα υπήρχαν δημοσιογράφοι οι οποίοι ερευνούσαν τέτοιες υποθέσεις και ενημέρωναν το αναγνωστικό κοινό με παρρησία και θάρρος. Σήμερα δυστυχώς, το μόνο το οποίο έχει σημασία είναι οι πολιτικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις. Λυπηρό.

Υ.Γ.: Για την ίδρυση και τη δραστηριότητα της “Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης”, δεν βρίσκονται δυο γραμμές στα φύλλα της “Καθημερινής”. Βέβαια, προηγείται ο Φουρθιώτης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι