ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάτρα: Δολοφονήθηκαν την ίδια μέρα με 7 χρόνια διαφορά δύο αδελφές

Πάτρα: Δολοφονήθηκαν την ίδια μέρα με 7 χρόνια διαφορά δύο αδελφές

Μια 55χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε χθες στο σπίτι της στην Πάτρα, και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο. Κατά παράδοξη “σύμπτωση” (;), η αδελφή του θύματος είχε δολοφονηθεί  με παρόμοιο τρόπο σε ηλικία 53 ετών στο ίδιο σπίτι (σε άλλο όροφο) πριν από επτά χρόνια και είχε αποβιώσει την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 27 Ιουλίου. Για την ακρίβεια ο δολοφόνος της είχε καταφέρει συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο στις 19 Ιουλίου και η γυναίκα ξεψύχησε στο νοσοκομείο στις 27 Ιουλίου του 2016. Τότε είχε συλληφθεί ο 28χρονος γιος της φονευμένης και ανιψιός της γυναίκας που δολοφονήθηκε χθες.

Τα χτυπήματα στο κεφάλι του πρώτου θύματος ήταν από γροθιές και από ένα ρόπαλο. Τότε η αστυνομία είχε ανακοινώσει τα εξής: «Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή 28χρονου ως υπόπτου, αργά χθες το βράδυ. Εν συνεχεία, μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη ”.

Αρχικά ο 28χρονος είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα του ίσως έπεσε θύμα ληστείας ή ότι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, επέμεινε δε στην αθωότητά του, λέγοντας ότι όταν την βρήκε τραυματισμένη, ειδοποίησε ο ίδιος ασθενοφόρο για να της σώσει τη ζωή. Ο μητροκτόνος καταδικάσθηκε σε φυλάκιση, αλλά το κατηγορητήριο μετατράπηκε σε πρόκληση θανατηφόρας βλάβης και αποφυλακίσθηκε. Δεν γνωρίζουμε πού ζούσε μετά την αποφυλάκισή του, αλλά το πιθανότερο ήταν να κατοικούσε στο σπίτι της μητέρας του, πάνω από το σπίτι της θείας του στην Πάτρα. Χθες, που ήταν η “επέτειος θανάτου” της μητέρας του, δολοφονήθηκε η θεία του, το πτώμα της οποίας εντοπίσθηκε σήμερα.

Ο δράστης της πρώτης δολοφονίας έχει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χτυπήσει και άλλες φορές τη μητέρα του, πριν από τον μοιραίο ξυλοδαρμό του Ιουλίου του 2016. Μέχρι να τη σκοτώσει στο ξύλο, ζούσαν μαζί στο πατρικό της οικογένειας. 0 άνδρας είναι πλέον 35 ετών. Εξετάζεται το ενδεχόμενο λόγω της “μαύρης επετείου” του φόνου της μητέρας του, να είχε κάποια αντιπαράθεση με την θεία του, όμως ερευνώνται και άλλες πιθανότητες, καθώς το θύμα νοίκιαζε μια κατοικία και είχε επαφές με πολλούς ενδιαφερόμενους τους οποίους δεν γνώριζε, αλλά τους συναντούσε στο σπίτι της ως υποψήφιους ενοικιαστές. Το θύμα έφερε σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση τρία θλαστικά τραύματα στη μετωπιαία χώρα καθώς και ένα θλαστικό στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά και συντριπτικά κατάγματα του κρανίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι