ΣΧΕΣΕΙΣ

Πέντε συμπεριφορές που προσέχουν οι άντρες έστω κι αν δεν το λένε

Πέντε συμπεριφορές που προσέχουν οι άντρες έστω κι αν δεν το λένε, Νικολέτα Γιαννοπούλου

Οι σχέσεις χτίζονται σε μυριάδες μικρές στιγμές και χειρονομίες που συχνά περνούν απαρατήρητες, αλλά μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο. Οι άντρες όπως και οι γυναίκες, δίνουν προσοχή σε αυτές τις λεπτές ενέργειες, ακόμα κι αν δεν εκφράζουν πάντα τις παρατηρήσεις τους.

Η κατανόηση του τι παρατηρούν οι άντρες μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη σχέση και την εκτίμησή σας ο ένας για τον άλλον. Εδώ είναι πέντε μικρά πράγματα που κάνετε που οι άντρες προσέχουν πάντα, ακόμα κι αν δεν το λένε. Ενώ οι άντρες μπορεί να μην εκφράζουν πάντα τις παρατηρήσεις τους, παρατηρούν και εκτιμούν τα μικρά πράγματα που κάνετε.

Ένα γνήσιο χαμόγελο, η ενεργή ακρόαση, οι χειρονομίες φροντίδας, η προσοχή στην εμφάνιση και η ακλόνητη υποστήριξη συμβάλλουν σε μια πιο δυνατή, πιο ικανοποιητική σχέση. Αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο αυτών των λεπτών ενεργειών, μπορείτε να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας και να δημιουργήσετε ένα στοργικό, υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου και οι δύο σύντροφοι νιώθουν ότι τους εκτιμούν και τους κατανοούν.

1. Το γνήσιο χαμόγελό σας

Ένα γνήσιο χαμόγελο μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο και να μεταφέρει ζεστασιά και ευτυχία. Όταν χαμογελάτε ειλικρινά, σημαίνει ότι είστε χαρούμενοι και απολαμβάνετε τη στιγμή, κάνοντας τους γύρω σας να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι και άνετα.

Οι άντρες είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στο χαμόγελο μιας γυναίκας επειδή αντανακλά τα αληθινά συναισθήματα και το επίπεδο άνεσης της.

Ένα χαμόγελο μπορεί επίσης να είναι μια σιωπηλή μορφή ενθάρρυνσης και έγκρισης. Όταν ένας άντρας σε βλέπει να του χαμογελάς, τονώνει την αυτοπεποίθησή του και τον καθησυχάζει ότι κάτι κάνει σωστά. Επομένως, μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη του χαμόγελού σας. Είναι μια μικρή κίνηση που λέει πολλά.

He makes every day exciting

2. Ο τρόπος που ακούτε

Η ενεργητική ακρόαση είναι μια κρίσιμη δεξιότητα σε κάθε σχέση. Οι άντρες παρατηρούν πότε συμμετέχετε πραγματικά σε μια συζήτηση, δείχνοντας ενδιαφέρον για αυτά που έχουν να πουν. Αυτό περιλαμβάνει τη διατήρηση της οπτικής επαφής, το καταφατικό νεύμα και την παροχή στοχευμένων απαντήσεων.

Όταν ακούτε προσεκτικά, σηματοδοτεί ότι εκτιμάτε τις σκέψεις και τις απόψεις του, ενισχύοντας μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Επιπλέον, η ανάκληση λεπτομερειών από προηγούμενες συνομιλίες δείχνει ότι ενδιαφέρεστε και επενδύετε στη σχέση. Η ανάμνηση των αγαπημένων του χόμπι, των προηγούμενων εμπειριών ή των σημαντικών ραντεβού μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι τον εκτιμούν και τον κατανοούν.

3. Οι χειρονομίες που δείχνουν φροντίδα

Μικρές, στοχαστικές χειρονομίες έχουν συχνά σημαντικό αντίκτυπο. Είτε του ετοιμάζετε το αγαπημένο του γεύμα, είτε αφήνετε μια γλυκιά σημείωση στο τσαντάκι με το φαγητό για το γραφείο, είτε θυμάστε να κάνετε κάτι που ανέφερε ότι ήθελε κάποια στιγμή, αυτές οι ενέργειες δείχνουν προσοχή και φροντίδα.

Οι άντρες παρατηρούν αυτές τις χειρονομίες επειδή αντικατοπτρίζουν την προσπάθειά σας να τον κάνετε ευτυχισμένο και την προσοχή σας στα μικρά πράγματα που έχουν σημασία για εκείνον. Αυτές οι μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να ενισχύσουν τον δεσμό σας και να δημιουργήσουν μια θετική ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Η φροντίδα δείχνει ότι είστε πρόθυμες να κάνετε το κάτι παραπάνω, κάνοντάς τον να νιώθει ξεχωριστός και αγαπητός.

4. Η εμφάνιση και η προσπάθειά σας

Αν και η φυσική εμφάνιση δεν είναι το παν, οι άντρες το παρατηρούν όταν καταβάλλετε προσπάθεια για να δείχνετε όσο γίνεται καλύτερη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοράτε τα πιο μοντέρνα ρούχα ή το βαρύ μακιγιάζ.

Έχει να κάνει με το να προσέχεις την εμφάνισή σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Όταν ντύνεσαι για ραντεβού ή απλώς φροντίζεις τον εαυτό σου, σηματοδοτεί αυτοσεβασμό και επιθυμία να του παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Οι άντρες εκτιμούν επίσης όταν παρατηρείτε και επαινείτε την εμφάνισή τους. Αναγνωρίζοντας το νέο του κούρεμα ή επιδοκιμάζοντας το ντύσιμό του μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι τον βλέπουν και τον εκτιμούν.

5. Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση σας

Οι άντρες παρατηρούν όταν υποστηρίζετε τους στόχους και τα όνειρά τους. Η ενθάρρυνση και η πίστη σας στις ικανότητές τους μπορεί να είναι απίστευτα κίνητρα. Προσφέροντας λόγια ενθάρρυνσης, γιορτάζοντας τις επιτυχίες του και όταν στέκεστε δίπλα του σε δύσκολες στιγμές, δείχνουν ότι είστε σύμμαχός του.

Είτε επιδιώκει μια νέα καριέρα, είτε αντιμετωπίζει ένα προσωπικό θέμα στη δουλειά, είτε αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση, η υποστήριξή σας σημαίνει τον κόσμο για αυτόν. Αυτή η υποστήριξη καλλιεργεί μια αίσθηση συνεργασίας και ενισχύει την ιδέα ότι βρίσκεστε σε αυτό το ταξίδι μαζί.


 

Σε συνεργασία με το womanidol

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx