ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι – Τρεις σοβαρά τραυματίες

Για κατοχή 50.500 πυροτεχνημάτων συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σάββατου έξω από κλαμπ στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το μαγαζί και οι επιβαίνοντες πυροβόλησαν επτά φορές. Από τις σφαίρες των αγνώστων τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για μπάτσελορ πάρτι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό ή αν ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας αναφέρουν ότι πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι 3 άνδρες, οι οποίοι είχαν βγει από άλλα νυχτερινό κέντρο και την ώρα των πυροβολισμών έμπαιναν στο κλαμπ που έγινε στόχος των αγνώστων. Η περιοχή όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που συλλέγει μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι