Ποιοι “σφάζονται” στην ποδιά της Ιβάνκα!

Ποιοι "σφάζονται" στην ποδιά της Ιβάνκα, Νεφέλη Λυγερού

“Σφάζονται” τα τηλεοπτικά δίκτυα στην ποδιά της Ιβάνκα! Πριν ακόμα ανακοινωθεί ο νικητής της περιπετειώδους εκλογικής αναμέτρησης, αρκετά μέλη της οικογένειας Τραμπ έχουν δεχθεί αναρίθμητες προτάσεις για τηλεοπτικά ριάλιτι. Σ’ εκείνη, όμως, που προσφέρουν “λευκή επιταγή” δεν είναι άλλη από την μέχρι πρότινος “πρώτη κόρη” και δεξί χέρι του προέδρου Τραμπ.

Έχει ήδη χυθεί πολύ μελάνι για το τι μπορεί να επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα για το αλλοτινό χρυσό ζευγάρι της Νέας Υόρκης, Ιβάνκα και Τζάρεντ. Οι περισσότεροι γνωστοί τους από τα ανέμελα χρόνια του Μανχάταν, τους έχουν αποκηρύξει. Ακόμα και ο αδελφός του γαμβρού Κούσνερ, με την σύζυγο του, που είναι διάσημο μοντέλο, υποστήριξαν ανοιχτά τον Τζο Μπάιντεν.

Το δυσμενές κλίμα που επικρατεί, αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες, έργα των οποίων είχε αγοράσει στο παρελθόν το ζευγάρι, απαίτησαν να απομακρυνθούν τα έργα τους από την κατοχή τους! Και να σκεφτεί κανείς ότι ελάχιστα χρόνια νωρίτερα, η Ιβάνκα και ο σύζυγός της θεωρούνταν μαικήνες των τεχνών. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δυο εταιρείες της Ιβάνκα αποτελούν παρελθόν. Είχε η ίδια ανακοινώσει την απόσυρσή της από τις επιχειρήσεις για να αφοσιωθεί στην πολιτική.

Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι οι δύο τους δεν θα μείνουν άπραγοι. Εκτός από τις χρυσοφόρες προτάσεις για τηλεοπτικά ριάλιτι, η Ιβάνκα έχει ήδη δεχτεί ένα επίσης “χρυσό” συμβόλαιο από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς εκδοτικούς οίκους. Της ζητούν να γραφτεί ένα βιβλίο με αποκαλύψεις για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στα ενδότερα του Λευκού Οίκου και κατά συνέπεια, στην καρδιά της πολιτικής εξουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι