ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποιος ξεκλήρισε την οικογένεια στην Ανδραβίδα;

Ποιος ξεκλήρισε την οικογένεια στην Ανδραβίδα;

Η Ασφάλεια Ηλείας και Αθηνών έχει καταπιαστεί με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα Ηλείας, όπου αρχικά είχε διαμορφωθεί χθες η άποψη ότι ο πατέρας σκότωσε τη μάνα και τα δύο παιδάκια τους και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. Όμως το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν μόνον κάλυκες και όχι όπλο, γεννά υποψίες ότι ίσως ο δράστης είναι άλλος και όχι ο πατέρας.

Η οικογένεια, αλβανικής καταγωγής (αν και κατά πληροφορίες η μητέρα ήταν από την Ρουμανία) είχε και τρίτο παιδί, ένα 11χρονο γιο από τον πρώτο γάμο της γυναίκας. Το παιδί αυτό έλειπε στο σχολείο όταν διαπράχθηκαν οι φόνοι, γιατί έπαιζε στη γειτονιά από τις 2μ.μ. έως τις 7μ.μ. Ως οικογένεια, όπως λέει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η γειτονιά, ήταν ήσυχη στα δύο χρόνια που τους γνώριζαν. Ο πατέρας του τρίτου παιδιού είχε –όπως λένε– τυπικές σχέσεις με την πρώην γυναίκα του και είναι κάτοικος Λουτρακίου. Πάντως η οικογένεια δεν μπορεί να ζούσε και τόσο καλά, αφού στο σπίτι δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, άγνωστο από πότε.

Το ζευγάρι, με τα δύο μικρά παιδιά και τον 12χρονο, είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από δύο χρόνια. Ο πατέρας δούλευε και η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα μικρά παιδιά, ηλικίας δύο και 3τριών ετών. Είχαν νοικιάσει το σπίτι στην Ανδραβίδα, όταν το μικρό παιδί ήταν νεογέννητο. Σημειωτέον, το αποτρόπαιο έγκλημα διαπιστώθηκε όταν το μεγαλύτερο παιδί γύρισε από το παιγνίδι του στις 7μ.μ. και βρήκε νεκρή τη μάνα, τα αδέλφια του και τον πατριό του. Τεκμαίρεται ότι το έγκλημα διαπράχθηκε κάποια στιγμή χθες το μεσημέρι.

Οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με το ilialive οι δύο γονείς βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα παιδιά είχαν στραγγαλισθεί. Το 12χρονο παιδί όταν βρήκε νεκρή την οικογένεια, πανικόβλητο τράβηξε στο δρόμο το μικρό του αδελφάκι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ήρθαν αμέσως νοσηλευτές, αλλά το παιδάκι ήταν νεκρό από ώρα και δεν στάθηκε δυνατόν να επανέλθει. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” ο δράστης φόρτωσε πατέρα μάνα και ένα παιδί σε τρέιλερ, πιθανόν για να εξαφανίσει τις σορούς, αλλά κάποιος ή κάτι τον διέκοψε και τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία ερευνά όχι μόνον για τον πρώτο σύντροφο της Μαρίας Κλότσι από τον οποίο απέκτησε τον 11χρονο, αλλά εν γένει στο περιβάλλον της καθώς και στο περιβάλλον του συζύγου Αρμάντο Κλότσι. Σύμφωνα με την αχαϊκή ενημερωτική ιστοσελίδα best.gr ερευνάται αν ο δράστης ήταν άτομο με το οποίο το ζευγάρι είχε διαφορές και οι έρευνες δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στον πρώην σύντροφο της γυναίκας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι