ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Νόρα Κατσέλη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Νόρα Κατσέλη

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η 74χρονη ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νόρα Κατσέλη. Η ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών αναφέρει πως η Νόρα Κατσέλη διακομίσθηκε και εισήχθη σε ΜΕΘ με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως αναφέρει η κλινική, πραγματοποιήθηκε άμεσα νευροχειρουργική επέμβαση και η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Αναλυτικά η Ευρωκλινική Αθηνών αναφέρει στο Ιατρικό Ανακοινωθέν: «Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίστηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές. Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση». 

Η κα Κατσέλη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251, όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο προαναφερόμενο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σήμερα θα προσπαθήσουν ίσως να την βγάλουν από το τεχνητό κώμα, για να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις του οργανισμού της, ή αύριο.

Η αδερφή της, Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός Εργασίας με μήνυμά της στο Facebook τόνισε πως η κατάσταση της Νόρας Κατσέλη έχει σταθεροποιηθεί. Η Νόρα Κατσέλη είχε εμβολιασθεί πριν από μία εβδομάδα με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι γιατροί της δεν συνδέουν τον εμβολιασμό της με το πρόβλημα υγείας που ανέκυψε. Η αιμορραγία αυτή μπορεί να προέλθει πάντως και από παλιότερο χτύπημα και “σιωπηρό” αιμάτωμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι