Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός – Που στρέφονται οι έρευνες για τον φόνο στα Γλυκά Νερά

Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός - Που στρέφονται οι έρευνες για τον φόνο στα Γλυκά Νερά, slpress

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταφέρθηκε από τον Έβρο ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα, ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστό διαβατήριο από την Ελλάδα. Ειναι άγνωστο πάντως, αν θα έμενε στην Τουρκία ή αν από εκεί θα κατευθυνόταν σε άλλη χώρα.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 30 ετών με σωματότυπο που ταιριάζει με εκείνον του κακοποιού που στραγγάλισε την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το εάν συνδέεται σίγουρα με την υπόθεση. Είναι πάντως πάγια τακτική της αστυνομίας, όταν διαπράττεται ένα σοβαρό έγκλημα να αρχίζει σχολαστικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας, γιατί οι κακοποιοί συνήθως φεύγουν εκτός Ελλάδος προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Γιατί προσήχθη ο Γεωργιανός

Στην περίπτωση της Καρολάιν οι εγκληματίες έχουν και έναν πιο σοβαρό λόγο να αισθάνονται ανασφαλείς στην Ελλάδα και αυτός είναι η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, η οποία είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει στόματα, αν δεν τα έχει ανοίξει ήδη. Οι πληροφορίες είναι λίγες προς το παρόν, καθώς η αστυνομία δεν προχωρά σε ενημέρωση προτού “δέσει” μια υπόθεση, ενώ όσες  πληροφορίες δίνονται είναι απόλυτα ελεγχόμενες, ώστε να διασφαλίζεται ανεμπόδιστα η έρευνα προς την πλήρη εξιχνίαση.

Ο 30χρονος πρόκειται να εξεταστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Ο αλλοδαπός φέρεται να εμπλέκεται σε τουλαχιστον μία ληστεία και συγκεκριμένα πριν δύο μήνες, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Σε εκείνη τη ληστεία οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν τόσο τον ηλικιωμένο όσο και την αλλοδαπή γυναίκα που εργαζόταν εκεί ως γηροκόμος ή οικιακή βοηθός.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζουν σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες παίζουν και τα κινητά των τεσσάρων δραστών (τρεις μέσα και ένας έξω), καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα εν ενεργεία στίγματα στις 4:30 τα χαράματα ήταν πολύ λίγα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι