ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Φρίκη από την υπόθεση των Πετραλώνων

Συνελήφθη ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Φρίκη από την υπόθεση των Πετραλώνων

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και απόπειρα εις βάρος μίας άλλης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Την ίδια στιγμή, μόνο φρίκη προκαλεί η υπόθεση ομαδικού βιασμού δύο ανηλίκων παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα, που μάλιστα οργάνωνε και “πάρτι”, όπου φίλου και συγγενείς βίαζαν τα παιδιά, εν γνώσει της μητέρας τους!

Ο υπουργός με ανάρτησή του στα social media, ανακοίνωσε ότι ύστερα από μεθοδική έρευνα και ταυτοποίηση του δράστη, και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (23/10), ο 45χρονος άνδρας είχε πρώτα αποπειραθεί να βιάσει μια 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο, ενώ λίγες ώρες αργότερα βίασε μια 34χρονη σε στάση λεωφορείου στην Αγία Σκέπη.

https://youtu.be/OEphDUUpiQw

Σε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης, που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ, φαίνεται το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας να σταματάει και μερικά μέτρα πιο πίσω να πλησιάζει ο δράστης. Ο άνδρας πλησιάζει και μπαίνει στο όχημα, στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή γυναίκα γλίτωσε επειδή σταμάτησε μπροστά από καφετέρια επί της λεωφόρου Αμφιθέας και άρχισε να κορνάρει. Τότε, ο άνδρας βγήκε από το αμάξι της και άρχισε να τρέχει. Λίγο αργότερα, βίασε την 34χρονη που περίμενε στη στάση λεωφορείου.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν την ίδια περιγραφή στην αστυνομία για τον άνδρα, ο οποίος φέρει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και οι αρχές να οδηγηθούν γρήγορα στην ταυτοποίησή του. Ο 45χρονος μετά την δημοσιοποίηση του βιασμού και της απόπειρας διέφυγε στην Αλβανία.

Φρίκη στα Πετράλωνα

Την ίδια στιγμή, ενώ οι έρευνας για την κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζονται (όπου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διέγραψαν μέλη τους που επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Blindchat με το κορίτσι) σοκ προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίσης ανηλίκων από τους γονείς τους στα Πετράλωνα.

Υπενθυμίζεται πως μια 22χρονη σήμερα κοπέλα κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της έπεσαν θύμα κακοποίησης ξανά και ξανά μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα. Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας. Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα του, με την ίδια να σιωπά!

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε, προκαλώντας ερωτήματα. Η μητέρα μάλιστα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν. Καταγγέλθηκε επίσης πως ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπηθεί να βιάζεται από τους βιαστές του, ενώ υπάρχει αναφορά και για άλλα παιδιά.

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά. Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο “πατέρας” έχει φύγει από το σπίτι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι