ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνελήφθη 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Στη σύλληψη ενός 44χρονου για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό προχώρησε η αστυνομία.

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του ήταν το υλικό που συγκέντρωσαν από βίντεο πριν και μετά τη δολοφονία. Από την ανάλυση του οπτικού υλικού, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο φερόμενος δράστης μετά τη δολοφονία έφτασε με μαύρο σκούτερ στην περιοχή του Ζωγράφου, το στάθμευσε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας και επιβιβάστηκε στη δική του – μεγαλύτερου κυβισμού – μοτοσικλέτα. Τόσο η μοτοσικλέτα του 44χρονου όσο και το σκούτερ που φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ανακάλυψη του κινήτρου του δολοφόνου οι αστυνομικοί πήγαν στη Μύκονο όπου κυρίως δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά το θύμα και έλαβαν καταθέσεις από άτομα που τον γνώριζαν ή συνεργάζονταν μαζί του. Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή του 44χρονου από το βράδυ της Παρασκευής.

Την Κυριακή, ο 44χρονος θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ύποπτος από τη Μύκονο που ερευνάται ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του τοπογράφου.

Η ανάμιξη στην απαγωγή Παναγόπουλου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος είχε ανάμιξη στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009 και εξέτισε μέρος της 15ετούς κάθειρξης που του είχε επιβληθεί τότε. Στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε ληστείες, ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς καταστηματαρχών.

Σημειωτέον πως, πέραν του 44χρονου, προσήχθησαν επίσης τρία άτομα, ως εν γένει συνεργάτες του από το χώρο της νύχτας αλλά και η σύντροφός του. Στο σπίτι της τελευταίας μάλιστα, πήγε αμέσως μετά το έγκλημα ο φερόμενος ως πιθανός δράστης.

Τέλος, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των προσαχθέντων, για να διαπιστωθούν τυχόν επαφές με άτομα στη Μύκονο ή με έγκλειστους, μέλη της Greek Mafia, στις φυλακές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx