ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη ο γιος του

Συνελήφθη ο χούλιγκαν που πυροβόλησε δύο οπαδούς στο γήπεδο του ΠΑΟ

Συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ο 59χρονος γιος ενός ηλικιωμένου ο οποίος φέρεται να έκαψε τον πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

Ο 59χρονος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε πως ο πατέρας του πέθανε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, όπως είπε, επειδή δεν είχε χρήματα για να τον κηδέψει, του έβαλε φωτιά για να τον «αποτρεφρώσει».

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σπίτι της οδού Αγαμέμνωνος αργά το βράδυ της Παρασκευής, δεν κατάφερε να διαπιστώσει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια, εάν αυτοκτόνησε ή εάν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας, κάτι που αναμένεται να φανεί κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας έπειτα από καταγγελίες περίοικων για έντονη δυσοσμία τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με την εως τώρα έρευνα αλλά και από τα λεγόμενα του 59χρονου, ο πατέρας του πέθανε την Τρίτη.

Το βράδυ της Τρίτης επιχείρησε να βάλει φωτιά στη σορό του πατέρα του, την οποία έσυρε στην αυλή. Την ακούμπησε πάνω σε ένα στρώμα κρεβατιού και προσπάθησε να το πυρπολήσει. Όταν η φωτιά έσβησε, έριξε στο άψυχο σώμα του πατέρα του ένα μουσαμά για να καλύψει το μακάβριο θέαμα.

Οι αστυνομικοί θα ενημερώσουν τις επόμενες ώρες τον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να αποφασιστεί εάν ο 59χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον των αρχών ή σε ψυχιατρικό ίδρυμα για παρακολούθηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx