ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το Twitter διασκεδάζει τον πόνο μας με την florona

Το twitter διασκεδάζει τον πόνο μας με την florona

Xθες αραβικά αλλά και ισραηλινά μέσα γνωστοποίησαν λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, το πρώτο (κατά τη γνώμη τους) κρούσμα διπλής λοίμωξης, από κορονοϊό και γρίπη στον ίδιο ασθενή. Η φορέας των δύο ιών είναι έγκυος και πολύ καλά στην υγεία της όπως και το έμβρυο. Η λοίμωξη βαφτίστηκε από το flu και το corona “florona”.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει εδώ και ένα μήνα κύμα γρίπης ενώ η Ελλάδα όχι. Η περίπτωση κάποιος να μολυνθεί ταυτόχρονα από δύο αναπνευστικούς ιούς παραμένει εξαιρετικά σπάνια, παρότι η ιλιγγιώδης εξαΰλωση της Όμικρον δεν αποκλείει να παρατηρηθούν και άλλα τέτοια περιστατικά –ήδη μπορεί να έχουν καταγραφεί και σε άλλες χώρες και να πέρασαν απαρατήρητα γιατί ελάχιστοι ελέγχουν όσοι έχουν κορονοϊό και με τεστ γρίπης. Όμως το Τwitter ήρθε να ελαφρώσει λίγο τις έγνοιες μας, γιατί εδώ που τα λέμε, μόνο η flurona  florona μας έλειπε.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι