ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πολύνεκρη τραγωδία στην εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας

Συντρίμμια τρεις οικογένειες στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας,

Μία φοβερή τραγωδία γράφτηκε στην εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας, σε τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα, ανάμεσά τους 2 παιδιά.

Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη όταν νταλίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες δίπλωσε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα. Έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα τρία ΙΧ κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ένα ακόμη αμάξι ντελαπάρισε στην άκρη του δρόμου.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο πατέρας με την -κατά πληροφορίες του patrisnews 12χρονη κόρη του- ενώ από το ίδιο όχημα απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματίες δύο ηλικιωμένοι. Από δεύτερο όχημα απεγκλωβίστηκαν νεκροί μητέρα με το κατά πληροφορίες λίγων μηνών βρέφος της. Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Συναγερμός στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Οι τοπικές αρχές έσπευσαν στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με το ilialive o τροχαίο συνέβη στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι