Η Belharra… έφαγε τη Νίνα! – Νέα έξαρση πατριωτισμού από τον Φάμελλο!
19/01/2026
Μαθαίνω πως το τελευταίο διάστημα ο Φάμελλος κλείνεται στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου και ψιλοτραγουδάει το άσμα του Πάριου “Το πουλάω το σπίτι”!
Τον συμπονάω τον φουκαρά γι’ αυτό που τον έχει βρει, αλλά από την άλλη που να το φανταζόταν ότι θα γινόταν έστω και για λίγο, έστω και σε συνθήκες κατάρρευσης, πολιτικός αρχηγός!
Γιατί έτσι όπως τα βλέπω ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για λουκέτο! Όταν ο Αλέξης σφυρίξει προσκλητήριο όλοι θα τρέξουν! Ακόμα κι ο ίδιος ο Σωκράτης εάν είναι σίγουρος πως δεν θα φάει πόρτα!
Δεν ξέρω πως την έχει δει τον τελευταίο καιρό και το παίζει επίδειξη αρχηγικής πυγμής!
Η αρχή έγινε με τη διαγραφή του Φαραντούρη επειδή τόλμησε να φλερτάρει πολιτικά με την Καρυστιανού! Αν και μεταξύ μας μαθαίνω ότι η διαγραφή ήταν δάκτυλος του Αλέξη που έχει κλάσει μαλλί από το ρεύμα της Μαρίας!
Εδώ ο ίδιος πήγε στη παρουσίαση της “Ιθάκης” και μάλιστα στον εξώστη! Ο Τσιπράκος έστειλε το μήνυμα ότι στο δικό του μαγαζί δεν θα πάει κανένας ως αξιωματούχος…
Και καλά ο Φαραντούρης, η καρατόμηση από το Συμβούλιο της Ευρώπης της Νίνας της Κασιμάτη, τί ήταν; Επίδειξη πατριωτισμού, ή προλεταριακού διεθνισμού ρε φουκαρά Φάμελλε;
Η Νίνα, λοιπόν, τιμωρήθηκε, επειδή υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες και πήγε να καλωσορίσει τη φρεγάτα “Κίμων”.
Ναι ρε Φάμελλε, φιέστα του Κυριάκου ήταν η εκδήλωση, αλλά ήταν και κάτι παραπάνω, αφορά την εθνική άμυνα…
Θα μου πείτε τι λέω τώρα! Στην Κουμουνδούρου ακούνε το “εθνική άμυνα” και παθαίνουν αμέσως αλλεργία! Κι αυτός είναι βασικός λόγος που καταβαραθρώθηκαν και τώρα ψάχνουν την ψήφο τους!
Ο πονηρός Αλέξης το κατάλαβε και τώρα έχει αφήσει πίσω του τα υποτιθέμενα αντιεθνικιστικά!





