ΣΧΟΛΙΟ

Το παίζει παρθενοπιπίτσα ο Κυριάκος, αλλά τα τρολ του κάνουν πρωταθλητισμό στην τοξικότητα…

Το παίζει παρθενοπιπίτσα ο Κυριάκος, αλλά τα τρολ του κάνουν πρωταθλητισμό στην τοξικότητα... Κόμπρα

Ρε τον μπαγάσα τον Κυριάκο! Στα λόγια, ουυυ, είναι ευρωπαϊστής και εκσυγχρονιστής που δεν αντέχει την τοξικότητα, όπως μας είπε στο τελευταίο Υπουργικό με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ενός Λουδοβίκου!

Μας είπε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον βρίζουν με συνθήματα από τον υπόκοσμο του διαδικτύου και δεν μπορεί να ακολουθήσει! Βλέπετε, το παιδί είναι του Χάρβαρντ!

Ρε Κυριάκο, σε ποιον πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Το καραμπινάτο τρολ Ζούκοφ, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση και πρόστιμο, δικός σoυ δεν είναι; Μιλάμε για… αριστεία προσωποποιημένη!

Πρόκειται για αστυνομικό που αποτάχθηκε λόγω σοβαρότατων ποινικών υποθέσεων και… η “κυβέρνηση των αρίστων” τον διόρισε… ειδικό σύμβουλο στον υπουργό Λιβάνιο.

Φανταστείτε τι έχει κάνει για να αποταχθεί καραγαλάζιος μπάτσος! Και τον προσέλαβες ρε Λιβάνιε για να σε συμβουλεύει σε τι; Στη διάπραξη ποινικών αδικημάτων;

Ο… Ζούκοφ, λοιπόν, όπως και τα άλλα γαλάζια τρολς έπαιρνε μισθό από την περίφημη Blue Skies, θυγατρική της  V&Ο (Βαρβιτσιώτης & Ολύμπιος), από την οποία μισθοδοτούνται και τα αγόρια της Ομάδας Αλήθειας!

Για τη γούνα της V&O έχω πολλά ράμματα! Για το πως λειτουργεί σαν παραμάγαζο του Μητσοτακιστάν! Γιατί μη νομίζετε ότι οι Βαρβιτσιώτης και Ολύμπιος πληρώνουν τη στρατιά των τρολς με δικά τους λεφτά! Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία…

Πάντως, είναι πρόκληση ρε Κυριάκο να μιλάς για τοξικότητα! Μπορεί ο ίδιος να το παίζεις… παρθενοπίτσα, αλλά έχεις αμολήσει τα σκυλιά σου να ξερνάνε τοξικότητα!

Πάει πολύ, λοιπόν, να φωνάζει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx