Οι 100 πρώτες ημέρες του Τραμπ στην προεδρία

Οι 100 πρώτες ημέρες του Τραμπ στην προεδρία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε σ’ όλους τους τόνους ότι είναι «γελοίοι όσοι επιχειρούν να αξιολογήσουν την επιτυχία των 100 πρώτων ημερών του στον Λευκό Οίκο». Οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς The Simpsons φαίνεται να διαφωνούν. Για τον λόγο αυτό δημιούργησαν ένα ειδικό επεισόδιο-σκετς, στο οποίο καταγράφουν τα σημαντικότερα γεγονότα και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του Τραμπ. Το σκετς ξεκινάει στην προεδρική κατοικία. Είναι βράδυ και ο Τραμπ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και γύρω του είναι διάφορα βιβλία με τίτλους, όπως “Το μικρό βιβλίο των μεγάλων βομβών”. Ο Αμερικανός πρόεδρος απαριθμεί, μονολογώντας τα κατορθώματά του. «Βελτίωσα τη λαβή μου στο γκολφ, αύξησα κατά 700 άτομα τους ακολούθους μου στο  Twitter…». Στο μεταξύ το επιτελείο του τελεί υπό διάλυση με ομηρικούς καυγάδες, ξεμαλλιάσματα και παραιτήσεις να λαμβάνουν χώρα. Το σκέτς τελειώνει με την εξής διαπίστωση: «Φάγαμε το 6,8% του χρόνου. Μας έχουν ακόμα απομείνει 1363 ημέρες».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx