1.449 τα κρούσματα, αλλά με το 1/3 των τεστ

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.449 νέα κρούσματα, όμως διενεργήθηκε μόνον το 1/3 των τεστ που ειχαν “βγάλει” τα χτεσινά 3.133.

Παράλληλα καταγράφηκαν 54 νέοι θάνατοι από τον κορωνοϊό, ενώ αμείωτες παρέμειναν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία (παρουσιάζοντας και μια αύξηση της τάξης του 2%). Οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι  πλέον 735 (χθες ήταν  728,αλλά πρέπει να υπολογιστούν και  όσοι κατέληξαν, οπότε εάν όσοι υπέκυψαν ήταν σε ΜΕΘ, σημαίνει ότι έγιναν άλλες 61 διασωληνώσεις. Ομως το υπουργείο υγείας δεν ενημερώνει για το πόσοι διασωληνώνονται την ημέρα και κυρίως πόσοι πεθαίνουν εντός και εκτός ΜΕΘ. Οπότε το έμμεσο συμπέρασμα  ότι διασωληνώθηκαν άλλοι 61, μπορεί να είναι λανθασμένο.

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Αττική  101
Δυτική Αττική  27
Βόρειος Τομέας Αθηνών 122
Κεντρικός Τομέας Αθηνών  161
Νότιος Τομέας Αθηνών  67
Δυτικός Τομέας Αθηνών 72
Νησιά Αργοσαρωνικού – Κύθηρα  3
Πειραιάς  54
Θεσσαλονίκη 230

Κατά περιφέρεια

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι