1.724 κρούσματα από μόλις 15.000 τεστ

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.724,  και ότι στο ίδιο διάστημα απεβίωσαν 65 ασθενείς.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 738 άνδρες και γυναίκες. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία  αυξήθηκαν κατά 8% -εισήχθησαν το τελευταίο 24ωρο 456 ασθενείς. Τα σημερινά κρούσματα έχουν πολύ υψηλή θετικότητα (αναλογία θετικών προς αριθμό τεστ) γιατί τα περισσότερα λόγω της χτεσινής αργίας είναι από ασθενείς με συμπτώματα -δεν έκανε δηλαδή τυχαίους ή δειγματοληπτικούς ελέγχους ο ΕΟΔΥ.  Χθες είχαν γίνει 22.000 τεστ και όμως είχαν καταγραφεί λιγότερα κρούσματα (1.449 κρούσματα).

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Αττική: 99 κρούσματα
Δυτική Αττική: 40 κρούσματα
Βόρειος Τομέας Αθηνών: 93 κρούσματα
Δυτικός Τομέας Αθηνών: 94 κρούσματα
Κεντρικός Τομέα Αθηνών: 178 κρούσματα
Νότιος Τομέας Αθηνών: 102 κρούσματα
Πειραιώς: 161 κρούσματα
Νήσων: 6 κρούσματα
Σύνολο Αττικής: 773 κρούσματα
Θεσσαλονίκη: 241 κρούσματα

Κατά περιφερειακή ενότητα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι